Burnleys treningskamp avbrutt etter tribunebråk

Burnley og Hannover 96 spilte bare en omgang etter at politiet ga beskjed om at nok var nok.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Burnley-Hannover 96 1-0 (avbrutt)

Burnley melder at treningskampen mot Hannover avbrytes på bakgrunn av råd fra politiet.

Avgjørelsen ble tatt i pausen av kampen som ble sendt på TV 2 Sport Premium 2, der det var antydning til bråk mellom lagenes supportere i førsteomgang.

– De kalte oss inn og sa «vi kommer til å avlyse for sikkerheten til alle involverte, funksjonærer, fans og politi osv.» Det var ganske tidlig at politiet var på dommerommet, ropte på meg pg vi gikk gjennom prosedyren, sier Burnley-manager Sean Dyche til Burnley Express.

– Vi støtter selvsagt avgjørelsen. Forhåpentlig ble ingen skadet.

Se opptrinnet i videovinduet øverst.

Det tok av etter 38 minutter da en Hannover-spiller Pirmin Schwegler taklet André Gray hardt. Gray reagerte med å dytte Schwegler tilbake, og samtidig sette fyr på supporterne.

SATTE FYR: André Gray og Pirmin Schwegler.
SATTE FYR: André Gray og Pirmin Schwegler. Foto: Craig Brough

Sikkerhetsvakter og politi måtte gå mellom Hannover-supporterne og Burnley-fansen.

Gjenstander ble kastet i begge retninger og videobildene viser en tysk supporter som blir truffet hardt i hodet av en flaske kastet fra Burnley-fansen, samtidig som andre ting flyr gjennom luften.

Ifølge Daily Mail var det Ultras-grupperingen av Hannover-fansen som startet bråket. Flere er blitt arrestert som følge av opptrinnet.

På det påfølgende frisparket stanget Ben Mee ballen i mål, og ga umiddelbart tegn til supporterne om å roe seg ned, uten at det virker til å ha vært tilstrekkelig.

Bråket fortsatte inn i pausen og med et begrenset antall politimenn på plass ble det vanskelig for dem å holde kontroll på bråkmakerne.

Premier League-klubben skriver at de vil komme med mer informasjon.

Iver Fossum satt på benken for Hannover, mens Fredrik Ulvestad var på Burnley-benken.