KRANGEL: Alle har vel kranglet om hvem som skal ta oppvasken, natt til lørdag måtte politiet rykke ut for å avgjøre en krangel. 
KRANGEL: Alle har vel kranglet om hvem som skal ta oppvasken, natt til lørdag måtte politiet rykke ut for å avgjøre en krangel.  Foto: Illustrasjonsbilde, Colourbox

Politiet rykket ut etter krangel om hvem som skulle ta oppvasken

Det har vært en travel natt for politiet flere steder i landet.

En politipatrulje ble sendt til Kjeller på Romerike etter melding om husbråk halv to natt til lørdag, skriver Romerikets Blad.

– Da vi kom dit viste det seg at det var uenigheter om hvem som skulle ta oppvasken etter at de hadde hatt gjester, forteller operasjonsleder i Øst politidistrikt Romerike, Bjørn Christian Willersrud til avisen.

Politiet dro fra stedet, men måtte dra tilbake da uenighetene blusset opp igjen. Operasjonslederen vet ikke om oppvasken ble tatt i natt.

Kyllingmann med trehytte

Politiet i Innlandet, som dekker Oppland og Hedmark, hadde det travelt natt til lørdag. I Gjøvik fikk tre fester besøk, og på Brandbu ble en ung mann kjørt til arresten etter vold mot en politimann, skriver Oppland Arbeiderblad.

I Hamar fant politipatruljen en mann som hadde blitt slått ned og sparket, og annen mann ble anmeldt for narkobesittelse.

Klokken to ble det gjort en overraskende observasjon på Elverum, da en mann i kyllingdrakt ble sett mens han drasset på en trehytte av ukjent størrelse gjennom sentrum.

Politiet satte igang søk, men alt var i skjønneste orden da kyllingmannen ble kontrollert. Det viste seg å være en deltaker i et utdrikningslag.

Slåsskamper og ordensforstyrrelser

Også Bergenspolitiet har hatt nok å gjøre i nattetimene. Politiet har merket at en Robbie Williams-konsert har gjort at mange var ute på byen, skriver Bergensavisen.

– Det har vært svært mange oppdrag, og fire personer sitter i drukkenskapsarresten etter brudd på pålegg fra politiet, sier Stine Mjelde ved operasjonssentralen i Vest politidistrikt til avisen.

Svært mange fikk beskjed fra politiet om å dra hjem, og det ble startet en rekke slåsskamper og ordensforstyrrelser. Politiet hadde ikke kapasitet til å avslutte alle oppdragene de fikk.