STRANDFERIE: Den tidligere Disney-stjernen Hilary Duff har tatt med seg sønnen Luca (5) til Hawaii. Foto: Stella Pictures/Instagram 
STRANDFERIE: Den tidligere Disney-stjernen Hilary Duff har tatt med seg sønnen Luca (5) til Hawaii. Foto: Stella Pictures/Instagram 

Hollywood-stjernen (29) slår tilbake mot pressen: – Kyss meg i ræva!

Badedrakt-bilder fra Hilary Duffs familieferie pryder nettavisene, men nå har stjernen fått nok.

Det har vært en travel sommer for Hollywood-stjernen Hilary Duff (29).

Da hun var på ferie i Canada i juli, brøt noen seg inn i huset hennes i Beverly Hills i Los Angeles. «Younger»-aktuelle Hilary Duff hadde nemlig delt en rekke bilder fra Canada-oppholdet i sosiale medier, og den tomme boligen var dermed et enkelt mål for tyver på jakt etter verdifulle smykker, skrev kjendisnettstedet TMZ i juli.

Nå har 29-åringen reist på feire til Hawaii, og igjen pryder hun nettavisene – denne gangen iført en stripete badedrakt.

– Holder seg flytende med mammaoppgaver, skriver TMZ. De er et av mange nettsteder som har laget en artikkel med bilder av «Lizzie McGuire»-stjernen som står på et padlebrett sammen med sønnen Luca (5).

– Hilary Duff fortsetter sin padlebrett-ekstravaganse, følger Entertainment Tonight opp.

Har fått nok

Men nå har den populære skuespilleren fått nok av alle skriveriene og kommentarene om bildene. I et innlegg på sin Instagram-profil slår hun kraftig tilbake:

– Jeg legger ut dette på vegne av alle unge jenter, kvinner og mødre i alle aldre. Jeg nyter en ferie med sønnen min etter en lang tid med innspillinger, hvor jeg har vært borte fra ham i flere uker av gangen. Siden nettsteder og blader elsker å skrive om «kjendis-feil» – ja, jeg har dem!

– Har gitt meg livets største gave

Bildet i innlegget viser Duff som har på seg den mye omtalte badedrakten. Hun står med ryggen mot kameraet mens hun holder sønnen.

– Kroppen min har gitt meg den største gaven i livet mitt: Luca, for fem år siden. Jeg blir 30 i september, og kroppen min er sunn og får meg der jeg må være. Damer, la oss være stolte av hva vi har, og slutt å kaste bort dyrebar tid på å ønske at vi er annerledes, bedre og feilfrie. Dere (dere vet hvem dere er!) vet allerede hvordan man skal ødelegge en god stund, og nå er dere «body-shamers» også, fortsetter hun.

Skuespilleren avslutter innlegget med emneknaggen «kissmyass». Hun egger dermed ikke skjul på hva hun mener.

Hilary Duff fikk sitt store gjennombrudd som Lizzie McGuire i tv-serien med samme navn på begynnelsen av 2000-tallet. Hun har senere spilt i en rekke filmer, blant annet «A Cinderella Story», «Dusinet Fullt» og «Agent Cody Banks», som er regissert av norske Harald Zwart. For tiden er hun aktuell med en av hovedrollene i tv-serien «Younger». Hun er også artist og har solgt flere millioner album.

Duff har sønnen Luca sammen med den tidligere hockeyspilleren Mike Comrie. De to skilte lag i 2014.