SPARRING: Conor McGregor banker til mot Paul Malignaggi.
SPARRING: Conor McGregor banker til mot Paul Malignaggi. Foto: Brandon Magnus/UFC

– Om du har baller, Conor, viser du hva som virkelig skjedde

Conor McGregors sparringpartner forlater treningsleiren i sinne.

Conor McGregor fortsetter å forberede seg til milliardkampen med Floyd Mayweather 26. august.

Blant de som har bidratt er tidligere bokseverdensmester i weltervekt Paul Malignaggi.

Malignaggi forlater nå McGregors treningsleir i sinne, etter at han mener at han er blitt ufint behandlet av apparatet rundt den irske slåsskjempen.

Et bilde ble offentliggjort der amerikaneren ligger på bakken, tilsynelatende utslått av McGregor på trening. Andre bilder viser kun at iren får inn slag mot sparringpartneren, som ser ganske mørbanket ut.

Malignaggi mener det gir et uriktig bilde av sparringøkten.

– Jeg kom for å hjelpe til, ikke å bli utnyttet. Nå skal dere få sannheten, dog. Det er ikke fint å male et bilde som ikke er sant. Jeg ble dyttet ned mens vi sparret, skriver «Magic Man» på sin Twitterkonto.

PÅ BAKKEN: Conor McGregor ser på Paul Malignaggi som ligger nede.
PÅ BAKKEN: Conor McGregor ser på Paul Malignaggi som ligger nede.

Krever video løslatt

Han hevder ingen ble slått i bakken mens de to sparret.

Nå krever sparringpartneren at hele videoen fra økten blir sluppet, slik at TV-ekspertens gode navn og rykte ikke dras ned i sølen.

– Jeg vil ha den sparrevideoen sluppet. Jeg skjønner at den ikke kan komme ut nå, men Conor, om du har baller, vis hva som virkelig skjedde, sier Malignaggi til ESPN.

Kun McGregors støtteapparat var tillatt i treningsstudioet der økten fant sted, så bildet ble definitivt lekket derfra.

– Banket ham

Sparringpartner Malignaggi hevder det hele var planlagt fra teamet rundt den irske slåsskjempen, for å fremstille ham i et bedre lys – og i bedre form enn han faktisk er.

– Jeg banket ham faktisk, 24 timer etter en flytur også, lol. Det er derfor jeg sier at de skal poste videoen. Jeg prøver ikke å være smålig, men det virker som det er for sent for det nå, skriver Malignaggi.

Han har også skrevet en lengre forklaring, der han hevder at han har stor respekt for Conor McGregor.

– Jeg mener Conor og jeg har en gjensidig respekt inne i ringen, men det er det er noe av det som skjedde på utsiden av ringen og hvordan noen ting ble håndtert på treningsleiren som jeg ikke er enig i, skriver Malignaggi.

– Jeg vil ikke gi bort noe av det taktiske jeg så i de to sparringøktene med Conor. Det har de mitt ord på. Det som gjorde meg forbannet vil jeg snakke om når det er tid for det. Jeg ønsker team McGregor det beste i deres forberedelser.