Boksestjernen beskylder kona for utroskap og ber om skilsmisse i Twitter-tirade

Amir Khan og kona Faryal Makhdoom Khan med offentlig skittentøyvask i sosiale medier.

Boksestjernen Amir Khan går hardt til verks mot sin kone Faryal Makhdoom Khan på Twitter fredag.

– Jeg og min kone Faryal har blitt enige om å skille lag. Jeg er for øyeblikket i Dubai. Ønsker henne alt det beste, skriver Khan på sin verifiserte konto.

Så tar det helt av.

– Faryal kom over meg fort. Hun sa alltid til meg hvor lyst hun hadde til å være sammen med en annen mann. Av alle mennesker en annen bokser, skriver Khan, og tagger inn tungvektstjernen Anthony Joshua.

– Lol, hun gikk opp noen vektklasser. Tro meg, jeg er ikke den sjalu typen. Ingen grunn til å sende meg bilder av mennene du snakker med, skriver kan, før han litt senere legger til.

– Menn som Joshua kan ha restene mine!

Joshua: – Hacking?
Anthony Joshua ser ut til å være forbauset over ha blitt dratt inn i feiden mellom herr og fru Khan. På Twitter svarte han først med å legge ut en videosnutt med Shaggy-sangen «It wasn't me» (Det var ikke meg).

Så følger han opp med nok en melding.

– Spøk til side, jeg håper dere kan ordne opp i dette. Ellers er dette en hacking der vi aldri har sett lignende! Dessuten liker jeg kvinnene mine BBW #ItWasntMe, skrive Joshua. BBW er internettslag, og står for Big Beautiful Women.

Khan og kona har vært i en bitter konflikt med boksestjernens familie, noe det kan se ut som Amir Khan angrer på nå.

– Jeg forlot familien og vennene mine for dette Faryal. Jeg er ikke såret, men en annen bokser. Jeg gjør det offentlig. Du får skilsmissen din. #Golddigger, skriver han.

– Har forsvart en rundbrenner
Men han får svar på tiltale fra kona, som ikke ville la ham stå uimotsagt.

– Jeg er ganske sikker på at du forlot familien din fordi de ranet deg? Ikke på grunn av meg. Slutt å finne på usanne ting, skriver hun.

Faryal Khan mener det er eksen som står for utroskapet.

– Etter alle disse årene. Jeg alltid forsvart en rundbrenner. Alltid vært der for ham, alltid støttet ham. Og han kaller meg en lykkejeger?

– LOL! Han har ikke gitt meg en dritt. Jeg betaler regninger for huset og datteren min selv. Det er som om jeg var alenemor mens han var ute og moreet seg. Og han våger å slenge det der etter meg? Bevisene jeg har mot det. Det kan ødelegge deg. Men siden jeg en gang elsket deg skal jeg bare la det fare, skriver hun.

Men hun klarer ikke fare på Twitter.

– Jeg er ikke den som har vært i avisen hver måned med buksa nede, skriver hun.

– Til syvende og sist kan jeg holde hodet høyt hevet, jeg vet jeg har gitt eksteskapet 100% mens Amir åpenbart ikke har det. Dårlig selskap, melder Faryal Khan, som nå har slettet sine mange Twitter-meldinger.

FYRTE LØS: Her er noen av Faryal Makhdoom Khans meldinger, som senere er blitt slettet. Foto: Skjermdump
FYRTE LØS: Her er noen av Faryal Makhdoom Khans meldinger, som senere er blitt slettet. Foto: Skjermdump