Slik går det med Beate og Jon Christian etter Jakten på kjærligheten

De to bøndene avslører hvordan det gikk med sjekkingen etter innspillingen av Jakten på kjærligheten.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I mandagens program av Jakten på kjærligheten fikk de seks bøndene utlevert frierbrevene av programleder Katarina Flatland.

Dessverre for bøndene Beate Østbye (40) og Jon Christian Hvidsten (28) fikk de ikke nok brev til å bli med videre i programmet.

Dermed blir de nødt til å fortsette jakten på kjærligheten på egen hånd.

– Jeg har møtt ei jente

Etter å ha vært gjennom brevdunken et par ganger har Jon Christian vært på et par dater.

– Jeg fikk veldig mange brev så jeg hadde godt med lesestoff et godt stykke utover sommeren, forteller Jon Christian til TV 2.

Og lesestoffet ble til dating for bonden fra Hønefoss som kan røpe at en date har vært særdeles interessant.

– Jeg har møtt noen jenter og kan jo si at mange er interessante. Jeg har møtt ei jente opp til flere ganger og håper at det går veien. Jeg føler at det er noe der, men det er fortsatt tidlig i datingen. Hun har ikke vært hjemme hos meg enda, røper Jon Christian Hvidsten.

Annerledes setting

28-åringen fra Veme utenfor Hønefoss har tatt mye lærdom av å være med i årets Jakten på kjærligheten som han tar med seg videre i livet.

– Det har vært veldig spennende å være med. Og det er en litt annerledes setting for oss bønder, men jeg oppfordrer alle single bønder til å melde seg på i kommende sesonger, avslutter Jon Christian Hvidsten.

Jakter kjærligheten utenfor tv-ruta

Den korte perioden som Beate Østbye var med i programmet førte også til noen brev og dater, og hun fortviler ikke over at hun ikke fikk være med videre.

– Enten så jakter man på tv eller så jakter man utenfor tv, så da ble det, det andre alternativet på meg, sier Beate til TV 2.

Tom for brev

Beate fikk også endel brev, men ikke nok til å bli med videre i Jakten på kjærligheten. De frierbrevene hun fikk ble også til dater.

– Jeg tok kontakt, men det var ikke noe som stemte. Nå er jeg brevtom, så nå må jeg ha flere brev.

Den blide jenta fra Heradsbygd i Elverum håper å treffe noen der ute, og er klar for mer dating. Hun er full av ros til alle som jobber med Jakten på kjærligheten og har høstet god erfaring gjennom sin deltagelse i programmet.

– Det har vært kjempespennende og jeg har blitt kjent med mange nye mennesker. Det har vært veldig flott å få være med. Jeg håper på en god slutt og gir ikke opp og fortsetter å jakte, avslutter Østbye til TV 2.

Se Jakten på kjærligheten, mandager kl 20.00 på TV 2.