STREIKER: Virgil van Dijk nekter å trene med Southampton og virker å være på vei bort fra klubben.
STREIKER: Virgil van Dijk nekter å trene med Southampton og virker å være på vei bort fra klubben. Foto: Glyn Kirk

Fotballryktene: – Chelsea byr 500 millioner kroner for Virgil van Dijk

Og Zinedine Zidane åpner for å selge Gareth Bale for å gjøre plass til Kylian Mbappé.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Southamptons Virgil van Dijk trener alene og er fast bestemt på å forlate den engelske sørkysten. Liverpool har havnet i unåde hos Southampton for måten de forsøkte å lokke nederlenderen til klubben tidligere i sommer, men har likevel vært nevnt som den mest sannsynlige endestasjonen for midtstopperen.

Nå melder imidlertid The Times at Chelsea har kastet seg inn i kampen om van Dijk. Ifølge den vanligvis så velinformerte britiske avisen forbereder nå ledelsen på Stamford Bridge et bud på rundt 500 millioner kroner for den nederlandske midtstopperen, i troen på at Southampton vil være mer velvillige overfor dem.

For Southampton-manager Mauricio Pellegrino har advart Virgil van Dijk om at de ikke kommer til å la ham gå til Liverpool, skriver Telegraph. Nederlenderen nekter å trene med klubben og det er lite trolig at han vil være en del av Southamptons kamptropp når Premier League sparker i gang om en snau uke.

Real Madrids trener Zinedine Zidane mener Gareth Bale må selges hvis klubben skal hente Monacos Kylian Mbappé. Ifølge Marca føler Zidane at de to spillerne ikke vil passe sammen.

Tottenham har ennå ikke handlet i sommer, men uttalelser fra manager Mauricio Pochettino den siste tiden, indikerer at det verken står på viljen eller pengene.

Nå melder Mirror at Spurs er interesserte i Genoas angriper Giovanni Simeone (22), sønn av Atletico Madrid-trener Diego Simeone.

Samme avis skriver også at Spurs fremdeles er interessert i Schalkes tyske angriper Max Meyer. London-klubben skal ha forhørt seg om Meyer forrige sommer, men trukket seg på grunn av for høy pris. Siden den gang har den unge tyskeren avslått et kontraktsforslag fra Schalke og har nå kun tolv måneder igjen av sin nåværende kontrakt.

Moussa Sissoko har ikke vært en suksess i Tottenham-trøyen så langt. Nå kan han være på vei på lån til tyrkiske Trabzonspor, melder Evening Chronicle.

Newcastle er bare en av mange klubber som er interesserte i å hente Arsenals angriper Lucas Perez, hevder Talksport. Spanjolen virker å være ferdig i klubben etter bare én sesong i nord-London.

IBTimes skriver at Watford har forhørt seg om Liverpools venstreback Alberto Moreno. Den hurtige spanjolen har fått lite tillit under manager Jürgen Klopp.