EN AV VERDENS HOTTESTE: Nettsiden People har kåret Marius Borg Høiby til en av de flotteste.
EN AV VERDENS HOTTESTE: Nettsiden People har kåret Marius Borg Høiby til en av de flotteste. Foto: Vegard Wivestad Grøtt/NTB scanpix

Marius Borg Høiby (20) i toppen av mest sexy-liste

En av verdens største kjendisnettsteder setter Marius Borg Høiby (20) på førsteplass.

Det amerikanske kjendisnettstedet People.com har for andre gang på kort tid bilde av Marius Borg Høiby på nettsidene sine.

«Norges hotteste kongelige er tilbake på markedet etter brudd med kjæresten», skrev de i slutten av juli.

«Han er veldig attraktiv»

Nå er han igjen frontet på forsiden. Denne gangen kårer de 20-åringen til en av de kjekkeste kongelige i verden.

«Prinsesse Mette-Marit av Norge sin eldste sønn er teknisk sett ikke kongelig, men han er veldig attraktiv. Og singel», skriver People Royals.

Men Marius Borg Høiby er ikke den eneste fra den norske kongefamilien som kan sole seg i glansen. Som nummer syv dukker kronprins Haakon opp.

«Skjegg eller ikke skjegg, Norges tronarving ser alltid bra ut», skriver det kjente kjendisnettstedet.

Designdebut

Marius Borg Høiby har også tidligere gjort seg bemerket i USA. Under navnet MBH Design deler 20-åringen bilder av skinnjakker med rebelske budskap på Instagram-kontoen sin.

Moteeksperten Ida Elise Einarsdottir sa til God kveld Norge i vår at hun ikke ble overrasket da kronprinsesse Mette-Marits sønn dukket opp i moteverden.

– Jeg er ikke så veldig overrasket. Han har jo vært en liten rebell. Kanskje han trenger å få ut noe, som han kan få ut via de jakkene, sier hun.

– Dette er ikke akkurat noe revolusjonerende i motebransjen, men han treffer et tegn i tiden: Både skinnjakker, og det å kunne tilpasse sine egne ting – gjøre det unikt for sin personlige stil.