DRAP: Rapperen The Kidd Creole eller Nathaniel Glover som er hans opprinnelige navn er anklaget for å ha knivdrept en mann. 
DRAP: Rapperen The Kidd Creole eller Nathaniel Glover som er hans opprinnelige navn er anklaget for å ha knivdrept en mann.  Foto: Instagram

Rap-stjerne anklaget for mord

Rapperen The Kidd Creole (57) fra hiphop-gruppen Grandmaster Flash and the Furious Five er arrestert og anklaget for å ha drept en uteligger.

Rap-artisten The Kidd Creole virkelige navn er Nathaniel Glover (57) og anses for å være en pionér innen hiphop-musikken.

Anklages for mord

Tidligere var han med i hiphop-gruppen Grandmaster Flash and the Furious Five.

Nå anklages rapperen for mord. Onsdag ble han arrestert av politiet mistenkt for å ha drept en hjemløs mann på Manhatten i New York, skriver Variety.

The Kidd Creole skal angivelig ha hugget mannen i brystet to ganger og i hodet en gang.

Angrepet mot den 55-årige mannen skal ha oppstått etter en sleivete kommentar der Kidd Creole ble kalt for «Homoseksuelt sludder», skriver TMZ.

Mannen som ble stukket med kniv, døde samme dag på Bellevue-sykehuset i New York. The Kidd Creole skal ikke ha noen relasjon til den avdøde mannen.

HEDRET: Rap-gruppe Grand Master Flash and The Furoius five samlet i forbindelse med at de ble innsatt i Rock & Roll Hall of Fame i 2007. Foto: Stuart Ramson/Scanpix
HEDRET: Rap-gruppe Grand Master Flash and The Furoius five samlet i forbindelse med at de ble innsatt i Rock & Roll Hall of Fame i 2007. Foto: Stuart Ramson/Scanpix

– De hadde ingen tidligere relasjon, og det gikk overstyr. Det var mye hån og sleivete kommentarer, sier en politimann til Daily Mail.

Våpenbesittelse

Nathaniel Clover aka The Kidd Creole har tidligere vært arrestert av politiet. I 2007 ble han tatt for ulovlig besittelse av våpen etter å ha gått med en kniv.. I 1982 og i 1995 ble han også arrestert for ulovlig våpenbesittelse etter å ha gått med en pistol ved begge anledninger.

Grandmaster Flash and The Furious Five startet opp i 1978 i South Bronx i New York. Rap-gruppa bestod av DJ:n Grandmaster Flash og fem rappere – Melle Mel, Kidd Creole, Cowboy, Mr. Ness/Scorpio og Rahiem.

Gruppas mest kjente låt er «The Message» fra albumet med samme tittel fra 1982.