FORKLARING: Justin Bieber har i et lengre innlegg på Instagram forsøkt å forklare fansen hvorfor han så seg nødt til å avlyse resten av turneen. Jason Merritt/Getty Images for Universal Music/AFP 
FORKLARING: Justin Bieber har i et lengre innlegg på Instagram forsøkt å forklare fansen hvorfor han så seg nødt til å avlyse resten av turneen. Jason Merritt/Getty Images for Universal Music/AFP  Foto: Jason Merritt

Justin Bieber avslører: Derfor måtte jeg avlyse turneen

I et åpenhjertig innlegg på Instagram forteller artisten hvorfor han avlyste verdensturneen.

25. juli fikk Bieber-fansen sjokkbeskjeden om at artisten hadde valgt å avlyse resten av verdensturnéen.

14 konserter, blant annet i USA og Indonesia ble avlyst.

Takker fansen

Nå forteller Bieber for første gang hvorfor han tok beslutningen om å avlyse de resterende konsertene av turnéen.

I et personlig innlegg på Instagram skriver Bieber at han først og fremst er takknemlig for å dele livet sitt med nettopp fansen.

– Jeg er så takknemlig for denne reisen og for turnéen. Men mest av alt er takknemlig for å gå gjennom livet med dere, skriver Bieber.

Videre forklarer han at han har slitt både med usikkerhet, sjalusi og bitterhet.

– Jeg har latt det og frykt styre livet mitt, skriver artisten.

Han skriver at han ikke vil la tidligere hendelser og forhold han har vært i, lenger bestemme hvem han skal være som person.

Må ha tid

Å avlyse turneen forklarer han med at han ønsker å bygge opp sitt eget liv igjen, og at han vil det skal være bærekraftig.

– Å gi meg selv tid betyr at jeg ønsker å være bærekraftig. Jeg vil at karrièren min skal være det, og jeg vil at hjertet, sjelen og hodet mitt skal være det. Bare slik kan jeg bli den mannen jeg vil være, den ektemannen jeg kanskje blir, og den faren jeg en gang vil være, skriver han.

Fans over hele verden var i sjokk da Bieber brått avlyste konsertene, og den canadiske superstjernen skriver at han ikke forventer at alle skal forstå avgjørelsen.

– Det er en mulighet for dere å forstå hva jeg føler. Jeg forventer ikke at dere forstår, men jeg vil gi dere muligheten til å skjønner hvor det kommer fra. Det er mange grammatiske feil i denne teksten, men det kommer fra hjertet. Og det kan være noe helt spesielt med det som ikke er helt riktig, skriver han.