Lionel Messi med rørende farvel til Neymar

Argentineren takker brasilianeren for samarbeidet i den fryktede «MSN»-trioen.

Se Messis farvelvideo øverst.

Neymar ga onsdag beskjed om at han ønsker å forlate Barcelona, og tok samtidig farvel med lagkameratene.

Nå kommer Lionel Messi med sin egen farvelhilsen til lagkameraten.

– Det har vært en stor glede å dele alle disse årene med deg, min venn. Jeg ønsker deg lykke til i den nye fasen av livet ditt, skriver Lionel Messi på Instagram.

I tillegg har han lagt ved en video med bilder av de to sammen, akkompagnert av musikk.

– Presenteres denne uken

Barcelona har bekreftet at Neymar ønsker å forlate klubben, og at han får lov til det, så sant Paris Saint-Germain løser ut utkjøpsklausulen hans på drøye 2 milliarder kroner (222 millioner Euro).

Ifølge spillerens agent vil PSG betale denne ut onsdag, og nyhetsbyrået AFP melder at spilleren vil bli presentert i Paris denne uken.

I Barcelona har Neymar vært en del av «MSN», den fryktede angrepstrioen med Lionel Messi og Luis Súarez.

Neymar kom til Barcelona fra Santos i 2013, og har scoret 105 mål på 186 kamper for katalanerne. Han har vunnet ligaen to ganger og Champions League en gang for Barca.

På 77 landskamper for Brasil er det blitt 52 scoringer for Neymar.

Jakter på erstattere

Barcelona er allerede i gang med jakten på erstattere, og Liverpools Philippe Coutinho samt Ousmane Dembele (Borussia Dortmund) virker å være de to heteste navnene.

I tillegg ryktes det at klubben har en ønskeliste bestående av Paolo Dybala (Juventus), Antoine Griezmann (Atletico Madrid) og Kylian Mbappe (Monaco). Også Angel Di Maria (PSG) og Eden Hazard (Chelsea) har blitt trukket frem.