Anders Hoff ny Skal vi danse-programleder

Denne høsten får Katrine Moholt med seg Anders Hoff, kjent fra "Raske Menn", som sin programledermakker i "Skal vi danse".

 Foto: Bjørn Wad/TV 2
Foto: Bjørn Wad/TV 2

Den 2. september starter sesong 13 av "Skal vi danse" på TV 2. Katrine Moholt leder programmet for sjuende gang, og denne høsten får hun med seg Anders Hoff som makker. Hoff er kjent fra "Raske Menn".

- Det er en ære å få lov til å være en del av den trettende sesongen av "Skal vi danse". Jeg har faktisk ventet i tretten år på å bli spurt, så jeg har skjønt at jeg ikke var førstevalget, men det er utrolig hyggelig å endelig få sjansen, sier Hoff.

Katrine Moholt ser fram til å jobbe med Hoff i høst:

- Jeg har kjent Anders i mange år, og vi har alltid hatt lyst til å jobbe sammen. Endelig fikk vi muligheten, og jeg gleder meg så veldig! Jeg har alltid vært stor fan av ”Raske Menn”, og Anders har en så fin kombinasjon av å være morsom, varm, inkluderende og interessert! Det ryktes også at han er en god danser, så da får vi se om jeg får lurt ham ut på dansegulvet i løpet av høsten, sier Moholt.

Komiker Anders Hoff har stor respekt for hva som kreves for å bli en god danser.

- Jeg elsker dans. Jeg blir skikkelig glad av dans. Jeg har aldri danset noe aktivt selv, men jeg er rimelig god til å danse i dusjen, eller hva det heter. Jeg er gift med en utdannet danser, så jeg vet hva som kreves for å danse på høyt nivå. At de tør å utsette kroppen sin for dette er imponerende i seg selv, og at de ønsker at en halv million mennesker skal se på i tillegg, er galskap, sier Hoff.

Programdirektør Jarle Nakken ønsker Hoff velkommen tilbake til TV 2.

- Anders Hoff er tilbake i TV 2, og vi gleder oss til at han skal lede oss igjennom lørdagskvelden sammen med Katrine Moholt og resten av ”Skal vi danse”- teamet, sier Nakken.

- De fleste kjenner Anders fra trioen ”Raske Menn” og vet allerede at han er veldig morsom og sjarmerende. Vi gleder oss til at Anders får vist nye sider av seg selv i ”Skal vi danse” hvor han skal lede programmet sammen med Katrine, men hvor hovedoppgaven blir å gjøre deltakerintervjuene når kjendisene går av parketten med høy puls. Det er ingen lett oppgave, men Anders er flink med folk og rask i replikken, så jeg gleder meg til første sending, sier Nakken.

"Skal vi danse" har sesongpremiere på TV 2 lørdag 2. september, og produseres av Monster for TV 2.