Paris Saint-Germain-forsvarer Serge Aurier jubler for scoring mot Inter Milan sommeren 2016. Foto: (Adam Eberhardt/The Register-Guard via AP)
Paris Saint-Germain-forsvarer Serge Aurier jubler for scoring mot Inter Milan sommeren 2016. Foto: (Adam Eberhardt/The Register-Guard via AP)

Fotballryktene: – PSG-back enig med Manchester United, men voldsdommen skaper trøbbel

Serge Aurier vil til Manchester United, men hans brokete fortid vanskeliggjør overgangen. En ny aktør vil sette en stopper for Neymar-overgangen! Les onsdagens fotballrykter!

Ifølge Daily Mirror har Manchester United kommet til enighet med PSG-backen Serge Aurier om de personlige betingelsene. Men det er ett stort problem: Aurier har ikke innreisetillatelse til Storbritannia. Grunnen er at ivorianeren i fjor ble dømt for vold mot en offentlig tjenestemann etter å ha angrepet en politimann utenfor en nattklubb i Paris. Aurier ble dømt til to måneders fengsel, men ivorianeren anket dommen. Ankesaken skal opp for retten innen kort tid.

24-åringen fikk heller ikke spille PSGs Mesterliga-kamp mot Arsenal i oktober i fjor. Da ble det kjent at backens visum var tilbakekalt som følge av dommen.

Aurier har fått et frynsete omdømme etter flere uheldige episoder. I fjor ble ivorianeren suspendert i PSG etter å ha kommet med en rekke homofobiske og nedsettende kommentarer om både Laurent Blanc, Zlatan Ibrahimovic og andre lagkamerater. Aurier brukte det sosiale mediet Periscope til å slenge med leppa. Ifølge Daily Mail kalte han Blanc «en homse», i tillegg til å hevde at Blanc og Ibrahimovic hadde oralsex sammen.

En ny aktør har entret Neymar-saken. Nå vil La Liga (LFP) sette en stopper for overgangen. Ifølge den spanske ligaen vil de ikke godkjenne overgangen, grunnet brudd på UEFAs Financial Fair Play-regler og fordi Neymars pappa og Barcelona er uenige om utbetalingen av en lojalitetsbonus knyttet til stjernens kontrakt.

– Selv om PSG ikke utløste klausulen, vil vi ikke godkjenne overgangen. Vi har informert PSG-presidenten om dette, det siser Javier Tebas, presidenten i LFP, til Sport.

Neymar skal nå være tilbake i Barcelona, og det ventes at stjernen skal dukke opp på onsdagens trening. Det verserer også rykter om at brasilianeren vil ta farvel med lagkameratene etter treningen.

Chelsea er fortsatt på jakt etter forsterkninger før sesongen sparkes i gang. Inter-spilleren Antonio Candreva har tidligere spilt under Antonio Conte for Italia, og nå kan det gå mot en gjenforening i London. Det hevder Mirror.

Alexis Sanchez er endelig tilbake på Arsenal-trening i London. Men ifølge Daily Mail har han overfor sine lagkamerater gitt klart uttrykk for at han vil forlate klubben. PSG og Manchester City er de to klubbene som har blitt hyppigst koblet til chileneren.

Arsenal skal ha vist interesse for Nice-spilleren Jean Michael Seri. Det hevder ESPN. Den 26-årige midtbanespilleren står med 14 landskamper for Elfenbenskysten.

Everton og Ronald Koeman har tydeligvis mer penger som brenner i lommen. Nå kan den 23-årige Lazio-spilleren Wesley Hoedt bli nestemann inn. Forsvareren skal ha en prislapp på omlag 125 millioner kroner. Det skriver Liverpool Echo.

Til slutt tar vi med noen litt mer perifere overgangsrykter. Den tidligere Premier League-spissen Carlton Cole skal være på vei bort fra sin indonesiske klubb Persib Bandung. Den engelske 33-åringen har ikke scoret et eneste mål i løpet av sesongen, og nå mener treneren at angriperen spiller "veldig dårlig" sammenlignet med de andre utenlandske spillerne. Cole kom til klubben i mars. Det samme gjorde den tidligere Chelsea-stjernen Michael Essien.

En annen spiller som trolig har sett sine beste dager på fotballbanen er Freddy Adu. Det amerikanske vidunderbarnet er nå blitt 28 år, men karrieren går ikke helt etter planen. Amerikaneren var nylig på prøvespill hos den polske klubben Sandecja Nowy Sacz, men heller ikke der ble det kontrakt for midtbanespilleren. Adu har vært klubbløs etter at han ble frigitt av NASL-klubben Tampa Bay Rowdies i 2016. Totalt har Adu spilt klubbfotball for 13 klubber i åtte forskjellige land, deriblant Finland, Serbia og Brasil.