SKALLET: Komiker Kathy Griffin har barbert av seg alt håret. 
SKALLET: Komiker Kathy Griffin har barbert av seg alt håret.  Foto: Yashar Ali / Twitter

Derfor har stjernekomikeren barbert av seg alt håret

Kathy Griffins (56) røde lokker har falt for en god sak.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tidligere i år stormet det rundt den amerikanske komikeren og skuespillerinnen, Kathy Griffin, etter at hun postet et bilde av et blodig, avkappet hode som skulle illustrere USAs president Donald Trump.

Denne gangen får hun oppmerksomhet for en langt hyggeligere gest og sitt eget hode, melder blant andre CNN.

Den 56 år gamle komikeren har barbert hodet for å vise støtte til sin kreftsyke søster, Joyce Griffin, som for tiden gjennomgår cellegiftbehandling.

– Et fantastisk menneske

Det var journalisten Yashar Ali som postet bilder av Griffin og hennes nye utseende mandag.

– I solidaritet med søsteren sin, som for tiden gjennomgår cellegiftbehandling, har Kathy Griffin barbert hodet, skriver Ali og legger ved en lenke hvor folk kan donere til organisasjonen American Cancer Society.

På det ene bildet poserer Kathy alene, mens hun på det andre bildet er sammen med sin tilsynelatende overraskede mor, Maggie Griffin.

Kort tid etterpå kommenterte moren hva hun synes om datterens hår-stunt.

– Datteren min Kathleen Mary er et fantastisk menneske, skriver hun i en melding på Twitter.

Tapte mot kreften

Søsteren Joyce er ikke det første av Kathys familiemedlemmer som blir rammet av kreft. I 2014 døde hennes eldre bror Gary Griffin, bare 63 år gammel, etter to års kamp mot spiserørskreft.

– Broren min Gary Griffin gikk bort denne morgenen i lindrende behandling etter en brutal kamp mot kreft. Den siste ordentlige samtalen jeg hadde med broren min, som jeg elsket så høyt, var for bare noen dager siden da jeg ga ham dette signerte bildet fra hans idol, Joe Walsh. Han elsket Eagles, 70s rock, The Chicago White Sox og Xavier «muskies»... Å, han var morsom som fa*n, skrev hun under Instagram-bildet.