– Han kommer til å bli like suksessfull som han alltid er

José Mario Mourinho Jr. med klar melding til de som tviler på faren.

Mens José Mourinho forbereder seg til Premier League-start, er sønnen på Ekebergsletta for å vinne Norway Cup.

– Han har lært meg alt. Han er idolet mitt. Når det kommer til fotballkunnskap er det ingen andre jeg kan spørre. Han stiller alltid opp for meg og har lært meg å spille fotball og lese spillet. Jeg takker han for alt han har gjort for meg, sier José Mario Mourinho Jr. til TV 2.

Se reportasje over!

Mourinho Jr. hadde kontrakt med Fulham, men har nå gitt opp proffdrømmen og er på Norway Cup med International FC. Et lag bestående av tidligere skolekamerater fra London.

– Jeg spilte profesjonelt for Fulham, men av personlige grunner har jeg bestemt meg for å dra derfra.

– Suksessfull
Sønnen til kanskje verdens mest kjente fotballtrener har ambisjoner om å vinne Norway Cup. I fjor kom de til kvartfinalen.

– Jeg er her for å ha det gøy, men jeg er også her for å vinne, sier han.

José Jr. kommer også med en advarsel til de som tviler på farens manager-ferdigheter ferdigheter før Premier Leauge sparkes i gang.

– Jeg synes han gjør det veldig bra. Han vet godt hvilket press man har som United-manager. Han har håndtert det presset i alle klubbene han har vært i tidligere. Overalt han drar er han suksessfull. Jeg har ingen bekymringer. Alle som tviler på ham får bare vente til sesongen starter og se at han kommer til å bli like suksessfull som han alltid er.

– Rike unger
International FC er som navnet tyder på fullt av spillere fra fra mange land. 13 nasjoner er representert på laget. Keeperen, Mikael Steckmest, er norsk.

– International FC er rike unger som gikk på Southbank-skolen. Nå har de samlet seg for å spille Norway Cup. De skal ikke bli fotballspillere - de skal bli rikere. Enda rikere. Når man er så rik så føler jeg at de ikke trenger å leke rike. De er ydmyke og jordnære. Det er hyggelig å være her, sier han.

Søndag fikk laget møte hele Manchester United da laget var i Oslo for å møte Vålerenga.

– Det var ganske kult å møte hele Manchester United-laget søndag. Det var kult å møte Pogba, sier International FCs svenske spiller Rustan Smart.

– Er sønnen en «mini-Mourinho» som gir råd til medspillerene?

– Ja, litt. Man ser at han har taktikken inne. Man ser at han virkelig kan fotball. Han videreformidler noen utvalgte ord fra faren sin, sier Smart.