UTRADISJONELL AVSLØRING: På denne måten fikk paret og datteren på 3 år vite at det var en liten jente de venter før jul. Faksimile: New Zealand Herald. 
UTRADISJONELL AVSLØRING: På denne måten fikk paret og datteren på 3 år vite at det var en liten jente de venter før jul. Faksimile: New Zealand Herald. 

Ekteparet fikk avslørt babyens kjønn  – i avisen (!)

Det newzealandske paret ville ikke høre nyheten fra jordmoren. De ba henne skrive kjønnet på et ark og puttet det i en konvolutt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

De kommende tobarnsforeldrene Hamish Mullan (36) og kona Karen (34) ville ha det litt gøy da de hadde vært på ultralyd i uke 20.

I stedet for å høre fra jordmor hvilket kjønn det var på babyen i magen, ba de om å få det skrevet på et ark, som ble puttet i konvolutt.

Hamish jobber i avisen New Zealand Herald, og sjekket med redaktøren om det var mulig å avsløre kjønnet gjennom en annonse i avisen.

– Det er morsommere å finne det ut utenfor klinikken. Vi ville gjøre det på en litt annerledes måte, sier han til avisen.

Han overrakte konvolutten med «fasiten» til rette vedkommende på desken og instruerte dem i at det skulle være blå annonse dersom det var gutt, og rosa hvis det var jente.

På fredag ble det derfor trykket en liten annonse i avisens underholdningsseksjon.

Ekteparet og deres 3 år gamle datter Imogen fortet seg til postkassen og tok spent inn avisen. De fant raskt den annonsen som hadde teksten «Gratulerer, folkens» - på rosa bakgrunn.

– Vi ble litt overrasket over at det kommer enda en jente, for svangerskapene har vært fullstendig forskjellige, sier Hamish.

Den kommende storesøsteren var imidlertid jublende glad etter avsløringen. Hun hadde ønsket seg en lillesøster.

Kvelden før hadde paret varslet avsløringen på Facebook, så det var flere som tittet spent på avisen fredag morgen.