I DUBAI: Men hvor går ferden videre for Neymar? Barcelona, Doha, Paris eller Brasil? Spekulasjonene hagler.
I DUBAI: Men hvor går ferden videre for Neymar? Barcelona, Doha, Paris eller Brasil? Spekulasjonene hagler. Foto: Instagram.

Fotballryktene: Full forvirring om Neymar

Hvem blir Neymars erstatter? Chelsea vil hente Leicester-stjerne. Les tirsdagens fotballrykter her!

SISTE: Overgangssagaen rundt den brasilianske verdensstjernen Neymar har tatt en ny, uventet vending tirsdag. Etter at 25-åringen la ut et bilde av seg selv på flyplassen i Dubai på Instagram begynte spekulasjonene om at han skulle gjennomføre den medisinske testen med PSG å få luft under vingene. Men ifølge den velinformerte katalanske sportsavisen Mundo Deportivo, har Neymar bestemt seg for å i stedet ta flyet til Brasil for å «tenke gjennom fremtiden sin».

Ikke lenge etterpå kom imidlertid avisen Sport og tv-kanalen TV3 med enkontramelding. Neymar er ventet tilbake i Barcelona i kveld, der han vil bli møtt av klubbpresident Josep Bartomeu, som vil gjøre et siste desperat forsøk på å få gullkalven til å bli værende.

Senere la spilleren selv også ut et bilde der han bekrefter at han nå er på vei til Barcelona.

– Har sagt ja til PSG

Den Qatar-eide TV-kanalen BEIN Sports har som regel stålkontroll på hva som skjer i den Qatar-eide fotballklubben PSG. Mandag kveld slo kanalen fast at Neymar har gitt sitt endelige ja til den franske klubben og at brasilianeren vil være PSG-spiller innen torsdag. Barcelona skal ikke være imponert over den franske klubbens oppførsel, og nå skrives det at spanjolene oppfordrer andre europeiske storklubber til å forme en «anti-PSG»-bevegelse.

Internasjonale medier i full gang med å spekulere i hvem som blir Neymars erstatter. Normalt svært velinformerte Gianluca Di Marzio og sportsavisen Mundo Deportivo hevder Dortmunds juvel Ousmane Dembélé er favoritten. Den franske unggutten var involvert i bråk på mandagens Dortmund-trening.

Spanske Sport holder en knapp på Antoine Griezmann. Mens de to store katalaske radiokanalene Rac1 og Catalunya Radio melder at henholdsvis Paolo Dybala og Kylian Mbappé er favorittene. Her kan alt skje med andre ord!

«Alle» de katalanske mediene er imidlertid samstemte i at Liverpools Philippe Coutinho er på vei i tillegg, men det kan Neymar (!) sette en stopper for. Ryktene sier at brasilianeren skal ha sendt en melding til Philippe Coutinho, der han prøver å overbevise Liverpools brasilianer om å komme til PSG (!). Liverpool-playmakeren har vært koblet til Barcelona som Neymars erstatter, men Premier League-klubben skal mandag har avslått et bud på omlag én milliard kroner. Jürgen Klopp har også på ny gitt beskjed om at stjernespilleren ikke er til salgs.

Men nok om Barcelona og Neymar. Chelsea solgte Nemanja Matic til Manchester United. Det betyr at London-klubbens midtbane er noe tynt bemannet. Nå har Conte og co. vist interesse for Leicesters Danny Drinkwater. Det hevder Sky Sports.

Watford har en spennende signering på gang. Ifølge Hertfordshire Mercury regner klubben med å fullføre overgangen for Fluminense-spissen Richarlison i løpet av de neste dagene. Den 20-årige angriperen står med 19 mål på 67 kamper for den brasilianske klubben. Klubbene er allerede enige om en overgangssum på ca. 115 millioner kroner.

Arsenal-forsvareren Carl Jenkinson kan være på vei til italiensk fotball. Ifølge Corriere dello Sport er Serie A-klubbene Cagliari, Sassuolo og Verona interesserte i 25-åringen.

Franske medier meldte i går at PSG-backen Serge Aurier var enig med Manchester United om de personlige betingelsene. Nå melder Le Parisien at Tottenham og Inter har kastet seg inn i kampen om 24-åringen.

Renato Sanches har tiltrukket seg interesse fra flust av storklubber den siste tiden, deriblant Chelsea og Manchester United. Nå melder tyske Bild at Jürgen Klopp vurderer den portugisiske Bayern-spilleren som en potensiell Coutinho-erstatter.