I SHANGHAI: Neymar poserer under et markedsoppdrag i Kina manadag. Nå hevdes det at han drar rett til Qatar etterpå.
I SHANGHAI: Neymar poserer under et markedsoppdrag i Kina manadag. Nå hevdes det at han drar rett til Qatar etterpå. Foto: AFP PHOTO / CHANDAN KHANNA

PSG-sjef: – Alt går bra med Neymars avtale

Neymar ventes til Doha for en prat med PSGs eiere mandag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Neymar virker stadig nærmere en overgang til Paris Saint-Germain. Ifølge avisen Al-Watan ventes brasilianeren til Doha mandag for samtaler med PSGs eiere.

Ifølge avisen sier PSG-president Nasser Al-Khelaifi at han er svært optimistisk med tanke på å ha Neymar i PSG-drakt kommende sesong.

– Alt går bra med Neymars avtale, og jeg har store forventninger, sa klubbsjefen til avisen.

Neymar var tidligere mandag i Shanghai i forbindelse med markedsoppdrag, men Al-Watan hevder å vite at han er ventet til Qatars hovedstad for å gjøre unna de siste forhandlingene med Paris Saint-Germains eiere. En legesjekk skal visstnok også gjennomføres der.

Neymars framtid i Barcelona har virket stadig mer usikker, selv om klubben ikke ønsker å slippe ham. En krangel med nyinnkjøpte Nélson Semedo på treningsfeltet satte ytterligere fart i ryktene om at han er på vei vekk.

For å hente Neymar må Paris Saint-Germain trolig betale utkjøpsklausulen på 222 millioner euro (over 2 milliarder kroner) som står i kontrakten hans med Barcelona, noe som vil gjøre 25-åringen til tidenes desidert dyreste fotballspiller.

(©NTB)