I SHANGHAI: Neymar poserer under et markedsoppdrag i Kina manadag. Nå hevdes det at han drar rett til Qatar etterpå.
I SHANGHAI: Neymar poserer under et markedsoppdrag i Kina manadag. Nå hevdes det at han drar rett til Qatar etterpå. Foto: AFP PHOTO / CHANDAN KHANNA

PSG-sjef: – Alt går bra med Neymars avtale

Neymar ventes til Doha for en prat med PSGs eiere mandag.

Neymar virker stadig nærmere en overgang til Paris Saint-Germain. Ifølge avisen Al-Watan ventes brasilianeren til Doha mandag for samtaler med PSGs eiere.

Ifølge avisen sier PSG-president Nasser Al-Khelaifi at han er svært optimistisk med tanke på å ha Neymar i PSG-drakt kommende sesong.

– Alt går bra med Neymars avtale, og jeg har store forventninger, sa klubbsjefen til avisen.

Neymar var tidligere mandag i Shanghai i forbindelse med markedsoppdrag, men Al-Watan hevder å vite at han er ventet til Qatars hovedstad for å gjøre unna de siste forhandlingene med Paris Saint-Germains eiere. En legesjekk skal visstnok også gjennomføres der.

Neymars framtid i Barcelona har virket stadig mer usikker, selv om klubben ikke ønsker å slippe ham. En krangel med nyinnkjøpte Nélson Semedo på treningsfeltet satte ytterligere fart i ryktene om at han er på vei vekk.

For å hente Neymar må Paris Saint-Germain trolig betale utkjøpsklausulen på 222 millioner euro (over 2 milliarder kroner) som står i kontrakten hans med Barcelona, noe som vil gjøre 25-åringen til tidenes desidert dyreste fotballspiller.

(©NTB)