Dette er Katrine Moholts nye Skal vi danse-makker

Komiker Anders Hoff (41) blir Skal vi danses mannlige programleder til høsten.

tDa Eilev Bjerkerud og Nadia Khamitskaya gikk av med seieren i fjor var det eventyreren Samuel Massie og Katrine Moholt som loset TV-seerne gjennom Skal vi danse-høsten på TV 2.

Nå tar en «rask mann» over stafettpinnen for Massie. Komiker Anders Hoff (41), kjent fra humortrioen «Raske menn», skal ut på parketten og inn i dansens verden.

Denne gangen må han klare seg uten sine trofaste scenevenner Calle Hellevang-Larsen og Øyvind Rafto.

– Vi gleder oss til at Anders får vist nye sider av seg selv i «Skal vi danse» hvor han skal lede programmet sammen med Katrine. Hans hovedoppgave blir å gjøre deltagerintervjuene når kjendisene går av parketten med 150 i puls. Det er ingen lett oppgave, men Anders er flink med folk og rask i replikken, så jeg gleder meg til første sending 2. september sier TV 2s programdirektør Jarle Nakken.

Et ønsket samarbeid

Moholt har stor tro på sin nye programledermakker.

– Det tror jeg kommer til å bli så bra! Jeg har ønsket å jobbe sammen med Anders siden vi ble kjent for flere år siden og endelig får vi muligheten. Det gleder jeg meg veldig til, sier Moholt til TV 2.

Hoff stemmer i, og tror samarbeidet med Katrine kommer til å bli en suksess. Han er overbevist om at det er en helt spesiell grunn til at de nå er blitt valgt til å lede danseprogrammet sammen.

– Det er jo fordi vi har «sparkle». It's something in between us, sier Hoff spøkefullt.

– Har veldig respekt for dans

Og de som trodde at Oslo-mannen har to venstreføtter og null peiling, må tro om igjen. Ifølge Katrine er han god til å danse. Selv er han noe mer beskjeden når han skal beskrive egne prestasjoner.

– Jeg er veldig glad i dans og å bevege meg til musikk. Jeg vet ikke om jeg er så veldig flink. Jeg har et salsakurs fra 1997, sier Hoff før han fortsetter:

– Men jeg er jo gift med en danser, så jeg har vært på mange danseforestillinger og levd rundt i musikalverdenen. Jeg føler at jeg har veldig respekt for dans. Nå ble jeg litt sånn ordentlig på det, men det er jo knallhardt arbeid.

Anders Hoff er gift med musiker og musikalartist Anette Amelia Larsen (35), som for tiden er aktuell med musikalen «The book of Mormon» på Det Norske Teatret.

Skal vi danse har premiere på TV 2 lørdag 2. september.