Bodø/Glimts Morten Ågnes Konradsen under eliteseriekampen mellom Bodø/Glimt og Odd på Aspmyra Stadion i 2016.  Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix
Bodø/Glimts Morten Ågnes Konradsen under eliteseriekampen mellom Bodø/Glimt og Odd på Aspmyra Stadion i 2016.  Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix

RBK bekrefter Konradsen-overgang

Selges fra Bodø/Glimt til Rosenborg.

Rosenborg bekreftet mandag at klubben henter Bodø/Glimts Morten Ågnes Konradsen, lillebror av RBK-spiller Anders.

Avisa Nordland skrev søndag at 21 år gamle Morten Ågnes Konradsen var på plass i Trondheim. Nå bekreftes overgangen fra offisielt hold.

– Morten Konradsen blir Rosenborg-spiller innen kort tid. Den medisinske testen gjenstår, men Rosenborg og Glimt er enige om en overgang, skriver rbk.no.

– Morten er en spiller vi har prøvd å få tak i de siste to årene. Han er en spiller med stort potensial. Det skal han få ut i Rosenborg, sier trener Kåre Ingebrigtsen, som også har en fortid i Bodø-klubben.

Midtbanespilleren har totalt spilt 77 kamper og scoret ni mål for Bodø/Glimt.

– Jeg har flyttet ut av gutterommet hjemme hos mamma. De viktigste tingene mine er med sørover. Nå handler det om å komme i gang i Rosenborg. Dette er et bra steg og en fin mulighet for meg. Først og fremst til å bli helt frisk i låret, for så å ta opp kampen om å spille mest mulig fotball for Rosenborg, sier Morten Konradsen til glimt.no.

Onsdag venter en svært viktig kamp for trønderne. Da spilles returoppgjøret mot Celtic, etter at lagene spilte 0-0 i Glasgow.

(©NTB/ TV 2)