Flyplassansatt slo til småbarnsfar etter 14 timers forsinkelse

Her slår den ansatte løs på passasjeren på Nice flyplass i Frankrike. 
Her slår den ansatte løs på passasjeren på Nice flyplass i Frankrike.  Foto: Twitter/Arabella Arkwright
Utslitt far ble slått av flyplassansatt etter å ha klaget på kundebehandlingen.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En ansatt på Nice flyplass slo til en mann som hadde ventet på et forsinket fly i nærmere 14 timer med en baby på armen.

Innesperret på flybro

Mannen og kona hans klaget på kundeservicen etter å ha stått to timer innesperret på broen mellom gaten og flyet. Før de ble henvist tilbake til terminalen hvor de ble ventende i ytterligere 11,5 time.

Flyet skulle gå klokken 11 lørdag formiddag, men på grunn av et uhell under tanking, ble avgang utsatt. Og avgangen ble utsatt og utsatt flere ganger.

Klokken 22 - elleve timer etter opprinnelig reiseplan gjorde de seg klare igjen, men etter ytterligere en halvtime uten at noe skjedde, ble stemningen hissig.

Gliste – og slo til

– Paret viste irritasjon, men det var helt forståelig i denne situasjonen. Kvinnen klaget, men var ikke truende. Hun sa bare «vi har barn», noe som er helt normalt å si, forklarer Arabella Arkwright (49) til The Telegraph. Hun var også rammet av forsinkelsen og ble vitne til det som så skjedde.

– Plutselig slo den flyplassansatte til mannen. Mannen min sto ved siden av dem, og tilkalte politiet. Begge to ble hentet og ført bort. Mannen med barnet ble bortvist fra flyplassen med beskjed om at han ikke fikk være med flyet, men vi sa at vi nektet å dra uten ham, sier hun.

Ektemannen til Arkiwright forteller at den ansatte bare gliste til paret som klaget, før han plutselig slo til.

Etter en stund fikk mannen med barnet fikk lov til å slippe om bord igjen.

– Jeg tror alle om bord applauderte da han kom tilbake til flyet, sier Arabella Arkwright til The Telegraph.

Innleid personell

Den flyplassansatte skal være ansatt i et selskap EasyJet bruker til bakkepersonell i Nice. EasyJet sier de ser alvorlig på saken og at de skal ta opp saken med det innleide flyplasspersonalet.

Arabella Arkwri har gitt medier tillatelse til å publiserte bildet med krav om at hele brevet hennes til direktøren for EasyJet følger med.

Det lyder som følger:

«Kjære Ms McCall,

Jeg og et fullastat fly ventet i over 14 timer på Nice flyplass på et forsinket EasyJet-fly lørdag. Dette inkludert mange babyer og små barn.

Løgnene, mangel på informasjon, manglende interesse fra minimumsbemanningen til EasyJet, kombinert med ineffektivitet hos EasyJet må ses på som en krise innen kundeservice og PR - og må oppleves for å tro at det er mulig.

Selskapets resultater har vært utmerkede, men nå er det krystallklart hvorfor. Ingen penger brukes til å ha reserveløsninger når fly bryter sammen. Én i reisefølge vårt har reist med EasyJet tre ganger i år. Seks timers forsinkelse på flyet fra Nice 24. juni, 1,5 times forsinkelse fra Iverness 21. juli. Og nå dette. Hvor mye mer kan skje før aksjeeiere og kundene deres blir seriøst sinte?

Vi har fått motstridende informasjon i hele dag. Avgangstiden ble utsatt gang på gang. Enten for at folk ikke skulle bli sinte over forsinkelsen, eller fordi det ikke fantes en He****tes plan B. Imens gikk andre fly til Luton som normalt istedet for å få oss på flyene, og fordele forsinkelsene på flere. Men nei, det ville bare øke antall misfornøyde kunder, og kompensasjonen dere må betale for å være mer enn tre timer forsinket.

Selskap og høye lønninger kommer først. Kunder nummer to, og barn og babyer sist.

For familier med babyer og små barn ble heller ikke tilbudt alternative fly.

Etter 13,5 times forsinkelse slo en flyplassansatt til en av fedrene til ett av disse små barna. Han klaget selvsagt til ham for den forferdelige behandlingen vi fikk. Vi har iphonebilder av slaget og av gråtende barn som sto fast i boardingtunnelen. Men jeg tror ikke et øyeblikk at disse bildene vil interessere dere selv om faren til barnet ble hentet av politiet som sa han ikke kom til å få reise den kvelden.

Oppsummert. Hele historien er skammelig. Dere har et administrasjonsproblem. Og ja. Det er DERES ansvar. Det får Ryan Airs kundeservice til å virke kongelig til sammenligning.

Jeg ber deg - ikke en av dine lakeier - skrive personlig til hver og en person på dette flyet med en full forklaring, osv. Jeg burde ikke trenge å fortelle deg at kundene deres skal behandles med respekt, ikke forakt.

Dette er ikke noe annet enn en skam for britisk luftfart.

Vennlig hilsen.

Arabella Arkwright»

Lik TV 2 Nyhetene på Facebook