Se Mourinhos frekke hårstikk mot Conte

José Mourinho ble konfrontert med Antonio Contes uttalelser. Portugiseren svarte på svært syrlig vis.

– Vi må unngå en «Mourinho-sesong», uttalte Chelsea-sjef Antonio Conte.

Det fikk José Mourinho til å komme med et frekt hårstikk til sin italienske rival.

Se situasjonen i videovinduet øverst i saken

Antonio Conte uttalte seg nylig om Mourinhos marerittsesong i Chelsea. Portugiseren vant ligaen med de blåkledde i 2014/15, men sesongen etter gikk det fullstendig skeis. Etter å ha tapt ni av de 16 første seriekampene, fikk Mourinho sparken midtveis i sesongen.

– For to år siden endte Chelsea på tiendeplass, det kan ikke skje igjen. Vi vet hvor tøft det er, og vi vil unngå å gjøre en «Mourinho-sesong» med Chelsea. Managerne som trente de to siste ligamesterne ble begge sparket den påfølgende sesongen. Vi jobber veldig hardt for å finne de beste løsningene, sa Conte, som for øvrig fyller 48 år mandag.

I etterkant av 3-0-seieren mot Vålerenga ble Mourinho konfrontert med Contes uttalelser.

– Jeg kunne ha svart på mange forskjellige måter, men jeg kommer ikke til å miste håret ved å snakke om Antonios kommentarer, svarte portugiseren, mens han strøk fingrene gjennom sin grå hårmanke.

Den italienske Chelsea-manageren har tidligere fått oppmerksomhet for sine angivelige hårtransplantasjoner. Som spiller hadde italieneren en svært tynn manke, men som manager har håret virkelig flagret.

Forholdet mellom Mourinho og Conte skal ikke være det beste. Da Chelsea vant 4-0 på Stamford Bridge i oktober, ga United-manageren klar beskjed til Conte etter italienerens energirike målfeiringer.

– Du oppildner ikke fansen på 4-0. Du gjør det på 1-0. Det er ydmykende, skal Mourinho ha sagt den gang.

4. november møttes de to kamphanene igjen på Stamford Bridge.