Helgens oppgjør mot Real Madrid kan ha vært Neymars siste opptreden i Barcelona-trøyen. Foto: Mike Ehrmann/Getty Images/AFP 
Helgens oppgjør mot Real Madrid kan ha vært Neymars siste opptreden i Barcelona-trøyen. Foto: Mike Ehrmann/Getty Images/AFP 

Fotballryktene: – Neymar gjennomfører medisinsk test i løpet av tirsdag

Neymars mulige PSG-overgang virker stadig mer sannsynlig. Les mandagens fotballrykter her!

Neymar-ryktene svirrer videre. Nå melder ESPN at franskmennene er så sikre på at overgangen vil gå i boks, at de allerede har begynt å planlegge hvordan stjernesigneringen skal presenteres.

Det passer godt med hva flere spanske medier skriver mandag morgen. De to store katalanske sportsavisene, Sport og Mundo Deportivo, vedgår begge at slaget om å beholde Neymar er tapt. Førstnevnte skriver at de har kilder innad i klubben som sier at man nå tar det for gitt at brasilianeren vil forlate klubben.

Mundo Deportivo melder også at Neymar vil gjennomføre den medisinske testen i løpet av tirsdag. Den brasilianske stjernen skal ikke ha returnert til Spania med Barca-troppen etter Miami-turen. Mandag skal angriperen være på plass i Kina for et sponsoroppdrag, før han ryktes å dra til Qatar for å møte PSG-direktøren Nasser Al-Khelaifi og gjennomføre den medisinske testen i løpet av tirsdag.

Spanske medier spekulerer naturlig nok i hvordan Barcelona skal bruke de 222 millioner euroene de kan motta for Neymar. Philippe Coutinho skal allerede nærme seg klubben, mens de franske supertalentene Ousmane Dembélé og Kylian Mbappé også kan være på vei inn stadionporten. Sport går så langt som å slå fast følgende: "Dembélé, Mbappé eller Griezmann: En av dem vil spille for Barcelona neste sesong".

Barca-interessen for Coutinho har gjort at Liverpool har øynene åpne for en erstatter. Nå skal Monacos Thomas Lemar være i kikkerten. Ifølge rapportene har Arsenal lagt inn flere bud på franskmannen i sommer, men ingen har blitt akseptert.

Alexis Sanchez er ennå ikke tilbake i London. Chileneren skulle returnert i helgen, men han skal ha pådratt seg influensa. Nå skriver Daily Mirror at Sanchez er desperat etter å bli gjenforent med Pep Guardiola i Manchester City.

Kelechi Iheanacho nærmer seg en overgang til Leicester. Det skriver Manchester Evening News. Nigerianeren står med 21 mål på 64 kamper i Manchester City.

Everton har handlet stort så langt i sommer. Nestemann inn kan bli West Ham-forsvareren Winston Reid. Det skriver Daily Mail.

Ross Barkley kommer ikke til å spille for Everton denne sesongen, men en overgang til ny klubb er ennå ikke i boks. Om landslagsspilleren vil til Tottenham, må han forberede seg på et lønnskutt. Det skriver Mirror.

En overgang fra Barcelona til West Bromwich er ikke dagligdags. Nå rapporterer Sky Sports at Premier League-klubben er ute etter Thomas Vermaelen.

Marouane Fellaini scoret med et nådeløst hodestøt mot Vålerenga på Ullevaal. Galatasaray skal være svært interesserte i belgieren, men José Mourinho vil absolutt ikke selge.

– Det er enklere for Galatasaray å hente meg enn Marouane. Hvis de vil ha en manager, så har de en sjanse, men Marouane? Glem det. Han er for viktig for meg, sa Mourinho på søndagens pressekonferanse.

PSG-backen Serge Aurier skal ha kommet til enighet med Manchester United om de personlige betingelsene. Det melder franske medier.