Mourinho bekrefter at Chelsea-spiller kan være på vei

Nemanja Matic (28) er nær Manchester United-overgang, skriver engelske aviser.

Nemanja Matic har ikke vært med på Chelseas treningsleir i Asia i sommer, og den serbiske midtbanespilleren har i flere uker vært koblet til Manchester United og Juventus. Søndag ble det delt bilder på sosiale medier av det som angivelig skal være Matic i Uniteds treningstrøye.

Se pressekonferansen etter Vålerenga-kampen i videovinduet!

Manchester United-manager José Mourinho ble spurt om Matic på pressekonferansen etter søndagens treningskamp mot Vålerenga.

– Jeg venter på nyheter, svarte portugiseren, og bekreftet at Matic ønsker å bli Manchester United-spiller.

– Jeg vet at han ønsker det veldig, veldig sterkt. Han ønsker å spille her, så jeg tror vi har en sjanse, men fotball er uforutsigbart. Mer vil jeg ikke si nå, fortsatte Mourinho.

Ifølge BBC er Matic nær å fullføre overgangen til Manchester United, som betaler Chelsea 440 millioner kroner for mannen som fyller 29 år til tirsdag. Flere medier melder at Matic har gjennomgått legesjekken søndag morgen.

Mourinho ville ikke bekrefte at Matic hadde vært på treningsanlegget på Carrington søndag for å gjennomføre den medisinske testen. På bildet er Matic avbildet med nummer 31 på kragebeinet. Det er det tidligere nummeret til Bastian Schweinsteiger, som forlot klubben tidligere i år.

– Nummeret er ledig, bekreftet Mourinho på pressekonferansen.

Manchester United-manageren benektet samtidig at Marouane Fellaini er på vei bort fra klubben.

Den store belgieren kobles til Galatasaray om dagen, men Mourinho mener Fellaini er for viktig til å gi slipp på.

Matic, som er inne i sin andre periode i Chelsea, ble hentet til London-klubben fra Benfica av nettopp Mourinho i januar 2014. Mourinho har allerede signert Romelu Lukaku og Victor Lindelöf i sommer.