Arsenal senket av perlemål da rekorddyre Lacazette scoret sitt første på Emirates

Alexandre Lacazettes mål sendte Arsenal tilbake i kampen, men Steven N'Zonzi avgjorde med kanontreff.

Arsenal - Sevilla 1-2

Alexandre Lacazette ble hentet til Arsenal fra Lyon for rekordsum tidligere i sommer. Søndag fikk 26-åringen sitt første mål hjemme på Emirates Stadium for Arsenal, men det hjalp ikke til seier over Sevilla.

Se Alexandre Lacazettes første Emirates-mål i videovinduet øverst! Bla ned for øvrige mål.

Joaquín Correa hadde allerede sendt La Liga-laget i ledelsen tidlig i andre omgang, før Lacazette enkelt utlignet på Alex Oxlade-Chamberlains innlegg.

Sevilla var det beste laget fra start og fikk også den første store sjansen etter et snaut kvarter på Emirates. Éver Banega, som spilte en meget god kamp, slo en stikker til Wissam Ben Yedder, som alene med Petr Cech traff stolpen.

Få minutter senere burde Héctor Bellerín sendt Arsenal i ledelsen. Alex Oxlade-Chamberlain kom til innlegg og slo inn til Bellerín på bakerste stolpe. Den spanske høyrebacken blåste ballen over mål.

Lagene skapte noen halvsjanser hver, men en jevn første omgang, der Sevilla var farligst og nærmest, endte 0-0.

Fem minutter inn i andre omgang tok Sevilla ledelsen. La Liga-laget broderte seg fint gjennom Arsenal-forsvaret og den tidligere Manchester City-spilleren Nolito slo en stikker til Joaquín Correa, som satte inn 1-0 bak Petr Cech.

I det 58. spilleminutt kom Arsenals rekordkjøp Alexandre Lacazette til avslutning, men den var svak og gikk rett på målvakt. Tre minutter senere var det nettsus fra samme mann. Alex Oxlade-Chamberlain gjorde et fantastisk forarbeid og slo inn til Lacazette foran mål. Franskmannen trillet inn 1-1 - hans første Arsenal-mål på Emirates Stadium.

Midtveis i omgangen var Sevilla tilbake i ledelsen, og det med kveldens fineste scoring. Ballen havnet hos Steven N'Zonzi på tjue meter og midtbanespilleren prøvde lykken. I en fin bue gikk den over Cech og i mål.

Arsenal klarte aldri å svare på Sevillas andre ledermål og tapte 1-2. Det er sommerens andre tap for Arsenal, som tapte 0-3 for Chelsea i Kina.

Det er nettopp Chelsea som er motstander når Arsenal åpner sesongen i Community Shield på Wembley neste søndag.

Arsenal vant imidlertid Emirates Cup foran Sevilla på flere scorede mål.