SKADET: Her spiller prins Sverre Magnus på Kronprinsfamiliens lag Team Skaugum under den årlige vennskapskampen på Skaugum stadion. Nå blir det en stund til neste fotballkamp da han har brukket ankelen i en sykkelulykke. Bildet er tatt juni, 2017. 
SKADET: Her spiller prins Sverre Magnus på Kronprinsfamiliens lag Team Skaugum under den årlige vennskapskampen på Skaugum stadion. Nå blir det en stund til neste fotballkamp da han har brukket ankelen i en sykkelulykke. Bildet er tatt juni, 2017.  Foto: Lise Åserud/Scanpix

Prins Sverre Magnus (11) brakk ankelen i ulykke

– Prinsen har hatt et uhell på sykkel og brukket ankelen bekrefter Slottet til TV 2.

Prins Sverre Magnus har hatt et uhell på sykkel i sommer og brukket ankelen.

–Boys will be boys

Det bekrefter Slottet ovenfor TV 2, men vil ikke kommentere saken ytterligere. De vil verken si når eller hvor ulykken skjedde.

Prinsen har vært på sommerferie på Dvergsøya utenfor Kristiansand.

Nå må han gå med krykker en god stund fremover.

– Boys will be boys , sier man jo - og Sverre Magnus er nok som mange gutter på samme alder en uredd liten rabbagast.

– Da ender det av og til med knall og fall. Og nå har altså yngstemann på Skaugum hatt et uhell på sykkelen og brukket ankelen og må gå med gips. Vi får håpe det ikke er et komplisert brudd - og at han snart er i full vigør og på sykkelen igjen, sier Kongehusekspert Kjell Arne Totland til TV 2.

Yngstemann

Prins Sverre Magnus er yngstemann til kronprins Haakon og kronprinsesse Mette Marit. Kan er kronprinsparets andre felles barn, og kronprinsessens tredje.

Sverre Magnus er nummer tre i den norske arvefølgen, etter sin far og sin eldre søster, prinsesse Ingrid Alexandra.

«Dab»

Prins Sverre Magnus ble mye omtalt i mai, da kong Harald og dronning Sonja hadde sin felles 80-års feiring.

Skøyerprinsen lagde flere grimaser og viste fredstegn med fingrene, men mest oppmerksomhet fikk han nok da han gjorde en såkalt «dab».

Se video nederst i saken!