ØNSKET: Philippe Coutinho kan være på vei bort fra Liverpool.
ØNSKET: Philippe Coutinho kan være på vei bort fra Liverpool. Foto: Paul Ellis

Fotballryktene: – Coutinho vil be Klopp om å få dra til Barcelona

Og Paris Saint-Germain vil prøve seg på Alexis Sanchez så fort Neymar-overgangen er i boks.

Ryktene fortsetter å svirre rundt Neymar og Philippe Coutinho.

Nå melder Independent at personene rundt Coutinho mener det er 70 % sjanse for at brasilianeren vil gå til Barcelona i sommer.

Barcelona-president Josep Bartomeu nektet å avkrefte ryktene i et intervju med ESPN:

– Han er Liverpool-spiller og jeg har mye respekt for Liverpool. Om sommeren er vi veldig diskré, så vi kan ikke bekrefte eller avkrefte noe, sa Bartomeu, men la til:

– Flere spillere vil komme, definitivt en midtbanespiller.

Mirror skriver at Coutinho selv vil komme til å be Liverpool-manager Jürgen Klopp om å få dra til katalanerne. Det er da ventet at Klopp vil erstatte ham med Borussia Dortmunds unge amerikaner Christian Pulisic (18).

ESPN skriver at Barcelona vil melde inn Paris Saint-Germain for brudd på UEFAs FFP-regler skulle de utløse Neymars utkjøpsklausul på 2 milliarder kroner.

Ifølge Times har Neymars far bedt PSG om å avvente formelle forhandlinger med Barcelona til etter 31. juli. Da venter han nemlig en betydelig kommisjon på nærmere 250 millioner kroner for å ha vært med på å overtale sønnen til å skrive under ny kontrakt med klubben tilbake i oktober.

Den spanske avisen Marca melder nå at Barcelona skal ha pekt seg ut Atletico Madrids franske angriper Antoine Griezmann som sin Neymar-erstatter.

Mens Express skriver at PSG vil by over 350 millioner kroner for Arsenals Alexis Sanchez med det samme Neymar-overgangen blir et faktum. Ifølge Mirror skal chileneren være klar til å be Arsenal om å selge ham.

Naby Keïta virker tapt for Liverpool. Ifølge RB Leipzigs trener, Ralph Hasenhüttl, vil guineaneren «100 prosent sikkert bli i klubben.» Det melder The Guardian.

Og Ivan Perisic virker å være tapt for Manchester United. Guardian melder at Inter-trener Luciano Spalletti nekter å selge sin kroatiske stjernespiller.

Nemanja Matics 500 millioner kroner-overgang fra Chelsea til Manchester United trekker ut på grunn av uenigheter rundt potensielle seriemester-bonuser, ifølge The Sun.

Marouane Fellainis Manchester United-karriere kan være over. Daily Star melder at den høyreiste belgieren skal være klar for den tyrkiske klubben Galatasaray.

Tottenhams elegante midtstopper Toby Alderweireld sier til Sky Sports at det har vært «null fremgang» i kontraktsforhandlingene med klubben. Belgieren rapporteres å være misfornøyd med London-klubbens overgangsvindu, som han mener viser prov på klubbens manglende ambisjoner.