VANT DUELLEN: Kyle Walker tok første stikk mot gamle lagkamerater.
VANT DUELLEN: Kyle Walker tok første stikk mot gamle lagkamerater. Foto: Harrison Mcclary

Kyle Walker møtt med pipekonsert da Manchester City banket Spurs

Pep Guardiola og hans menn kjørte over Tottenham i Kyle Walkers første gjensyn med gamle lagkamerater.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester City - Tottenham 3-0 (1-0)

Det var to av de mest omtalte lagene i sommer som møttes i den siste kampen av Champions Cup i Nashville natt til søndag.

Der Manchester City har brukt enorme pengesummer på nyervervelser denne sommeren, blant annet rundt 500 millioner kroner på tidligere Tottenham-back Kyle Walker, har Tottenham som kjent ikke brukt en eneste krone.

I natt så det ut som om Pep Guardiola hadde mest grunn til å være fornøyd med sin stall. Hans mannskap kom fra en imponerende 4-1 seier over Real Madrid, og fortsatte i samme stil mot Tottenham. Mauricio Pochettino vil nok på sin side være bekymret over det faktum at Spurs virket å ha store problemer med å henge med når Manchester City satte fart.

Pipekonsert mot Walker

Kyle Walker ble offer for en intens pipekonsert fra Tottenhams amerikanske tilskuere. Etter kampen forsvarte Tottenham-manager Mauricio Pochettino fansen.

– Jeg forstår det helt og holdent. Fansen viste at de er misfornøyde med situasjonen, men Tottenham-fansen elsker ham egentlig. Han var her i ni år. Det er ikke personlig. Det er ingen stor sak. Det er bare for å vise ham at de er skuffet over at han dro, sa Pochettino etter kampen ifølge Mirror.

Selve kampen ble en triumfferd for Walker og hans lagkamerater. Forsvarskollega John Stones sendte de lyseblå i føringen etter bare 10 minutter. Flere mål ble det ikke før det 73. minutt. Da scoret Raheem Sterling etter en strålende målgivende fra Samir Nasri.

Sergio Agüero kom innpå etter en time og i løpet av kort tid hadde han to treff i stolpen. På overtid dukket unggutten Brahim Díaz opp og scoret for andre kamp på rad. Dermed var man kun en Nicolas Otamendi-scoring fra en blåkopi av scoringslisten mot Real Madrid natt til torsdag.

– Resultatet og prestasjonen var bra. Dette er selvsagt en treningskamp, og det vil bli noe helt annet når vi møtes i Premier League. Jeg er veldig fornøyd med måten vi har spilt på i våre to siste kamper mot Real Madrid og Tottenham. Ingen skader heller, så nå kan vi reise hjem for å hvile og forbedre oss, sa Guardiola etter kampen.

– Vi kom fra en tøff treningsøkt

Etter kampen innrømmet Pochettino at Manchester City fortjente å vinne.

– De spilte bedre enn oss, Det er vanskelig å dømme utifra oppkjøringskamper. Vi prioriterte trening og å prøve å komme i kampform. Manchester City var bedre enn oss i dag. De viste bedre kvalitet. Vi tapte og de fortjente å vinne, sa argentineren.

Han virket imidlertid ikke å være veldig stresset over stortapet mot ligarivalen.

– Vi hadde en tøff treningsøkt dagen før kamp så vi visste at det ville bli vanskelig å konkurrere mot et lag som Manchester City. Realiteten er at vi ønsker å vinne om to uker når vi starter Premier League mot Newcastle. Det er den kampen vi ønsker å vinne.