Walcott-dobbel da Arsenal holdt lekestue med Benfica

Men baklengsmålene bør bekymre manager Arsène Wenger.

Arsenal - Benfica 5-2

Arsenal fikk trøbbel mot Benfica i første omgang. Portugiserne tok ledelsen, men to mål av Theo Walcott sørget for 2-1. Benfica var imidlertid ikke ferdige, og etter kaos i Arsenal-forsvaret kunne Eduardo Salvio sette inn 2-2 like før pause.

Se Walcotts 2-1-scoring i videovinduet øverst! Bla ned for de øvrige målene.

I andre omgang handlet alt om Arsenal. Først skled Lisandro López inn Theo Walcotts innlegg i eget mål, før Olivier Giroud la på til 4-2. Alex Iwobi fastsatte resultatet til 5-2 for Arsenal.

Arsenal spiller ny treningskamp mot Sevilla søndag klokken 17.20. Se kampen på TV 2 Sport Premium 2 og TV 2 Sumo. Se hele oversikten over sommerens TV 2-sendte treningskamper.

Arsenal fikk den første målsjansen etter få minutters spill. Theo Walcott chippet fint inn til Olivier Giroud like foran mål. Den sterke franskmannen fikk sendt av gårde en heading, men Benfica-keeper Júlio César reddet.

London-klubben var det førende laget hjemme på Emirates Stadium, men det var gjestene fra Lisboa som tok ledelsen. Ballen ble slått inn i feltet til Jonas, som headet igjen til Franco Cervi. Han prøvde lykken og skjøt via Per Mertesacker og forbi et utfintet David Ospina i Arsenal-målet til 1-0 etter elleve minutters spill.

I det 24. spilleminutt var lagene like langt igjen. Sead Kolasinac gjorde en strålende jobb og vant ballen på dødlinjen. Et presist innlegg traff Theo Walcott, som kunne sette inn 1-1. Samme mann var frempå også etter en drøy halvtime. Et nydelig angrep endte med at Walcott trillet inn 2-1.

Men like før pause utnyttet Benfica kaos i Arsenal-forsvaret og Eduardo Salvio kunne sette inn 2-2, som var pauseresultatet på Emirates Stadium.

Fem minutter inn i andre omgang tok Arsenal ledelsen igjen, og nok en gang var Walcott involvert. Han slo hardt inn fra høyre og en uheldig Lisandro López skled ballen i eget mål til 3-2 for Arsenal. Så handlet alt om Arsenal.

I det 64. spilleminutt fosset Walcott fremover og tok med seg unggutten Reiss Nelson, som slo et fint innlegg mot Giroud på bakre stolpe. Den tidligere Montpellier-spissen skled inn 4-2 for Arsenal. Seks minutter senere var Giroud servitør til Alex Iwobi, som fullførte et fint angrep til 5-2.

Alexandre Lacazette fikk det siste kvarteret som innbytter for Arsenal, men klarte ikke å finne veien til nettmaskene. Dermed endte det 5-2 til Arsenal.