ØNSKET: Barcelona skal ha disse tre på sin ønskeliste.
ØNSKET: Barcelona skal ha disse tre på sin ønskeliste. Foto: Scanpix/Montasje.

Fotballryktene: – Barcelona ser til Premier League for sin Neymar-erstatter

Neymar reiser til Kina likevel. Og Everton og Arsenal kjemper om ivoriansk stjernespiller.

Sagaen rundt Neymars framtid i Barcelona tok en ny vri etter at brasilianeren lørdag opplyste at han likevel reiser til Kina for å delta på et PR-arrangement.

Ifølge NTB la 25-åringen lørdag ut denne meldingen på engelsk og kinesisk på det sosiale nettstedet Weibo (Kinas svar på Twitter):

– Jeg ser fram til å dele mine erfaringer med den kinesiske fansen. Ses mandag i Shanghai!

Neymars eventuelle overgang til Paris Saint-Germain for rundt 2 milliarder kroner vil garantert sende sjokkbølger gjennom en hel fotballverden. Den vil også trolig være katalysator for en rekke andre overganger.

Ifølge den spanske avisen AS vil PSG tilby Angel Di Maria til Barcelona som en del av Neymars overgang. På den måten håper de å redusere skattekravet som kommer ved en slik høy overgangssum.

Og ifølge Mirror vil Barcelona se til Premier League for å finne sin potensielle Neymar-erstatter. Den britiske avisen hevder at Liverpools Philippe Coutinho, Chelseas Eden Hazard og Tottenham Dele Alli, alle er på den spanske klubbens ønskeliste.

Men AS skriver også at Barcelona frykter at Liverpool vil prise Coutinho for høyt til at en overgang vil være mulig.

Everton skal ha pekt seg ut Nices midtbanespiller Jean Michael Seri (26) som et overgangsmål, skulle Swansea nekte å selge dem Gylfi Sigurdsson. Franske L'Equipe skriver også at Arsenal skal være villige til å by rundt 400 millioner kroner for ivorianeren.

Monaco har solgt unna mye arvesølv i det siste, men de tvilholder på Thomas Lemar. Arsenal ligger langflate etter den hurtige midtbanespilleren, men Telegraph hevder at Monaco ikke vil selge, ikke engang for 500 millioner kroner.

Manchester City skal være villige til å gi Alexis Sanchez en ukelønn på over 3,3 millioner kroner. Daily Mail hevder at de lyseblå er villige til å gjøre ham klubbens best betalte spiller, for å få ham til Manchester.

Southampthons ettertraktede midtstopper Virgil van Dijk ble ikke med til klubbens treningsleir i Frankrike og har blitt nektet å trene med førstelaget i det siste, men ifølge Telegraph planlegger klubben å bringe ham tilbake til troppen neste uke. Southampton tviholder fremdeles på sin stjernespiller, til tross for at Liverpool igjen sies å være interesserte i nederlenderen.

Liverpool skal være interesserte i West Hams lille tekniker Manuel Lanzini, men Evening Standard skriver at argentineren ikke er til salgs.

Swansea er interesserte i den gamle PL-kjenningen Alvaro Negredo, som er tilbake i Valencia etter en sesong på lån i Middlesbrough. De kan imidlertid vente seg kamp fra Leeds, hevder Mirror.

Etienne Capoue skal ha havnet i klinsj med sin nye manager Marco Silva i Watford. Daily Mail hevder nå at fremtiden hans i klubben henger i en tynn tråd.