FLOPP: Popstjernen Willa Ford på den røde løperen under ESPY-awards i Los Angeles, juli, 2012.
FLOPP: Popstjernen Willa Ford på den røde løperen under ESPY-awards i Los Angeles, juli, 2012. Foto: Stella Pictures

Popstjernen slo aldri gjennom – skylder på terrorangrep

Artisten Willa Ford slapp sin andre singel på 11. september i 2001 - samme dag som terrorangrepet i New York. Da stoppet karrieren opp og singelen hennes floppet.

På starten av 2000-tallet slo artisten Willa Ford (36) gjennom og herjet hitlistene med artister som Britney Spears, Christina Aguilera, Mandy Moore og Jessica Simpson.

Slapp singel 11. september

I 2001 slapp hun singelen «I wanna be bad» som ble en verdenshit, men etter dette sa det stopp. Når det ble aktuelt å slippe den andre singelen for Willa Ford, floppet den fullstendig, skriver Billboard.

Den ble nemlig lansert på samme dag som terrorangrepet i USA,11. september i 2001.

– Alt som skedde den dagen, stoppet opp, verden stod stille. Min andre singel solgte dårlig ettersom den ble sluppet på den dagen, den ble i teorien innstilt, sier Willa Ford til Billboard.

Stoppet album-utgivelse

Willa Ford jobber i dag som interiørdesigner og erkjenner at det høres fjollete ut å skylde på den nasjonale terror-tragedien som skjedde 11. september i New York.

– Jeg trodde ikke at det skulle by på noen problemer for meg, siden vi skulle slippe albumet ikke lenge etter singelen, sier hun.

Hun forteller at det ble problematisk for plateselskapet hennes da singelen floppet, noe som førte til at albumet måtte vike.

Karrieren over

Willa Ford innrømmer at hun savner rampelyset og musikken i dag. Hun er mor til sønnen Elijah og jobber litt som skuespiller. I dag er hun usikker på om hun kommer til å gjennoppta karrieren som popstjerne.

– Det er vanskelig å forlate bransjen for så å komme tilbake igjen, innrømmer hun.