PL-NESTE?: Renato Sanches i duell med Arsenals Danny Welbeck under en treningskamp tidligere i sommer. Foto: AFP PHOTO / Johannes EISELE
PL-NESTE?: Renato Sanches i duell med Arsenals Danny Welbeck under en treningskamp tidligere i sommer. Foto: AFP PHOTO / Johannes EISELE

Fotballryktene: – Premier League-giganter i kamp om Bayerns stortalent

Chelsea har kastet seg inn i kampen om Renato Sanches. Zidane-uttalelser setter fyr på Bale-ryktene. Les fredagens fotballrykter her!

Bayern München-manager Carlo Ancelotti har tidligere uttalt at Renato Sanches kan komme til å forlate klubben. Den portugisiske 19-åringen har ikke klart å etablere seg i startelleveren til den tyske storklubben. Tidligere denne uken har Manchester United og AC Milan vært koblet til stortalentet, men nå har også Chelsea meldt seg på i kampen. Premier League-mesterne møtte nettopp Bayern til treningskamp i Singapore nylig, og etter kampen skal Antonio Conte ha hatt en samtale med Ancelotti for å diskutere en låneavtale for midtbanespilleren.

Zinedine Zidane sier han ikke kan garantere at Gareth Bale blir værende i Real Madrid. Det skriver Daily Mirror. Waliseren har nylig blitt koblet til både Manchester United og byrival Manchester City.

Antonio Conte skal ha mye planlagt sommershopping foran seg. Nå skriver Sun at Chelsea vil kjøpe to engelske landslagsspillere. Evertons Ross Barkley og Arsenals Alex-Oxlade Chamberlain. Begge vil trolig koste omlag 520 millioner kroner.

Liverpool vil gjøre et siste forsøk på å hente Naby Keita fra RB Leipzig. Det har vært mye kontroverser rundt 22-åringen den siste tiden, men nå vil Jürgen Klopp og co. legge inn et siste bud på 725 millioner for midtbanespilleren. Det skriver Mirror.

Liverpool vil ikke selge Philippe Coutinho til Barcelona, men nå har katalanerne funnet frem et nytt lokkemiddel, nemlig Ivan Rakitic. Barcelona skal være villig til å inkludere kroaten i en Coutinho-handel. Det skriver Mirror.

Ifølge L'Equipe skal Monaco ha avslått et tredje Arsenal-bud på Thomas Lemar. Budet skal ha vært på 520 millioner kroner. Monacos visepresident uttalte nylig at klubben ikke vil selge den franske 21-åringen.

Ifølge Independent skal Juventus-interessen for Chelseas Nemanja Matic ha kjølnet. Det kan tyde på at en overgang til gamlesjefen José Mourinho i Manchester United kan være nært forestående.

AC Milan-leder Marco Fassone bekrefter at klubben har vært i kontakt med Diego Costas agent. Den brasilianskfødte bråkebøtten er på vei bort fra Chelsea, og får ikke lov til å trene med klubben.

Argentinske Paulo Dybala skal være på radaren hos de fleste europeiske storklubber, men i følge Talksport har 23-åringen ingen planer om å forlate Juventus i sommer.

Til slutt tar vi med løsningen på gårsdagens lille overgangsquiz. Hvem var den tidligere Arsenal-spilleren som skulle signere for Billericay Town på nivå 7? Det viser seg å være urokråken Jermaine Pennant, selv om han verken er 32 år (han er 34) eller har vunnet en europeisk turnering (han har tapt CL-finale med Liverpool i 2007), slik som eier Glenn Tamplin skrev på Twitter. Billericay blir Pennants 15. klubb i karrieren. I fjor spilte han for Bury i League One.