Éder-dobbel og Perisic-assist da Bayern gikk på en smell

Den italienske landslagsspissen Éder scoret begge målene da Inter slo Bayern München 2-0 i en treningskamp i Singapore torsdag.

Bayern hadde initiativet fra start, men det var Inter som fant veien til nettet mot spillets gang etter åtte minutter.

Antonio Candreva lokaliserte Éder, og 30-åringen brukte hodet til å stange ballen forbi Bayern-keeper Sven Ulreich.

Foran 23.000 tilskuere på nasjonalstadionet i Singapore la Inter på til 2-0 etter en kontring i det 30. minutt.

Overgangsmålet Ivan Perisic viste hvorfor Manchester United er interessert da han serverte Éder med et millimeterpresist innlegg. Spissen fikk en enkel jobb med å sette ballen i mål.

Franck Ribéry var tyskernes største trussel, men haltet av banen fire minutter etter Inters andre og siste mål.

Thomas Müller entret etter hvert banen for Bayern, men tyskeren klarte ikke kopiere sine to mål fra 3-2-seieren mot Chelsea i Singapore tirsdag.