SKIFTER KLUBB: Gareth Bale kan komme til å forlate Madrid, dersom Mbappé kommer til den spanske klubben. Foto: Scanpix
SKIFTER KLUBB: Gareth Bale kan komme til å forlate Madrid, dersom Mbappé kommer til den spanske klubben. Foto: Scanpix

Fotballryktene: – Mbappé-kjøp kan sende Bale til Manchester

Gareth Bale tilbake til Premier League? AC Milan er ute etter nok en stjerne. Les torsdagens fotballrykter her!

Dersom Kylian Mbappé går til Real Madrid, kan det få store konsekvenser for resten av Fotball-Europa. Ifølge Independent kan en av ringvirkningene bli at Gareth Bale selges til Manchester United. Den 28 år gamle waliseren forlot Tottenham og Premier League i 2013, men nå kan en retur til England bli aktuelt.

PSG er fortsatt sterke i troen på at Neymar vil komme til den franske hovedstaden for en svimlende sum på over to milliarder kroner. Ifølge L'Equipe håper franskmennene på en bekreftelse innen de neste to ukene.

Borussia Dortmunds spanske midtbanetalent Mikel Merino nærmer seg en overgang til Newcastle. Det skriver Evening Chronicle.

AC Milan har vært i kontakt med Diego Costas agent for å forhandle frem en avtale. Det skriver Daily Express. Spissen er erklært uønsket av Antonio Conte, og brasilianeren trener for øyeblikket for seg selv.

RB Leipzig har flere ettertraktede spillere enn kun Naby Keita. Nå melder Daily Star at Manchester United forbereder et bud på omlag 460 millioner kroner for svenske Emil Forsberg.

Everton-sjef Ronald Koeman har handlet stort i sommer. Men nederlenderen er ikke ferdig med shoppingen. Ifølge Mirror vil klubben hente en midtstopper, en spiss og Swanseas Gylfi Sigurdsson.

Tottenham-fansen venter fortsatt på sommerens første signering. Ifølge Sun kan det bli Benficas Ljubomir Fejsa. Den 28-årige midtbanespilleren har 23 landskamper for Serbia.

Harry Redknapps Birmingham blir stadig koblet til gamle stjerner. Nå skriver Mirror at den tidligere engelske landslagsspilleren Stewart Downing nærmer seg en overgang fra Middlesbrough.

Til slutt tar vi med et spennende rykte fra langt nede i det engelske ligasystemet. Billericay Town, som eies av den engelske reality-kjendisen Glenn Tamplin, varsler nok en storsignering. Spilleren skal være 32 år, har spilt for Arsenal og flere andre Premier League-klubber og han skal også ha vunnet en europeisk turnering. Hvem kan det være? Billericay Town, som spiller på nivå 7, har tidligere signert Paul Konchesky og Jamie O'Hara.