Råsterke Manchester City banket Real Madrid

Kevin De Bruyne (26) herjet med Zinedine Zidanes stjernegalleri i nattens treningskamp i Los Angeles.

Manchester City - Real Madrid 4-1 (0-0)

Se alle målene i Sportsnyhetene øverst!

City har brukt mye penger på å forsterke laget i det siste, og nyervervelsene Ederson, Danilo og Kyle Walker var alle involvert mot Real Madrid.

Spesielt Ederson hadde en bra kamp, og gir City-fansen håp om at de endelig har funnet løsningen på keeper-problemet de har hatt de siste sesongene.

– Han gjorde mange redninger. Han har ferdighetene til å lese spillet med ballen i beina, sa Pep Guardiola om sin keeper etter kampen.

Rekordsigneringen Benjamin Mendy fra Monaco er ventet å være tilbake fra en liten skade om et par uker.

Fem mål etter pause

Etter en målløs førsteomgang tok det full fyr i Los Angeles da Pep Guardiolas mannskap knuste Real Madrid.

Nicolas Otamendi sendte engelsmennene i føringen etter 52 minutter, og bare syv minutter senere dukket Raheem Sterling opp og doblet ledelsen. Kevin De Bruyne var arkitekten bak begge scoringer.

Etter en time var det tid for byttebonanza hos Real Madrid. Zinedine Zidane byttet hele ti mann og store stjerner som Luka Modric og Karim Benzema ble byttet ut for henholdsvis Oscar Rodriguez og Borja Mayoral.

Det gjorde ikke City-dominansen noe mindre, og etter 66 minutter sto det 3-0, signert John Stones. Nok en gang var De Bruyne tungt involvert. Belgierens frispark fra rundt 30 meter ble dyttet i innsiden av stolpen av unggutten Francisco Casilla i Real-buret, mens returen ble klarert til corner. Den tok utskjelte Samir Nasri kort til De Bruyne og en innsvinger fra ham fant Stones som enkelt kunne sette inn 3-0.

– Det er vanskelig å finne en spiller med hans kvalitet, sa Pep om De Bruyne etter kampen.

Brahim Díaz satte inn 4-0 ti minutter før slutt. Det var den spanske 17-åringens første mål for klubben. På overtid scoret Real Madrids unggutt Oscar Rodriguez (19) et vakkert trøstemål fra rundt 25 meter, men det var ingen tvil om hvilket lag, og hvilken trener, som hadde mest grunn til å være fornøyd etter nattens kamp.

For Pep Guardiola og hans menn venter nå en kamp mot ligarival Tottenham i Nashville på lørdag. Det er siste stopp på USA-turneen for de lyseblå.