BRUDD: Travrytter Malin Berås og Mjøndalen-trener Vegard Hansen
BRUDD: Travrytter Malin Berås og Mjøndalen-trener Vegard Hansen Foto: Heiko Junge / NTB Scanpix

Brudd for MIF-trener Vegard Hansen

– Det var logistikkproblemer med diverse komplikasjoner og interessekonflikter, som for eksempel hvorvidt en lørdag ettermiddag på 2. divisjonskamp på Grorud er kvalitetstid eller ei, sier Vegard Hansen til TV 2.

Mjøndalen-trener Vegard Hansen (47) og travrytter Malin Berås (28) går hvert til sitt, skriver Drammens Tidende.

– Det var logistikkproblemer med diverse komplikasjoner og interessekonflikter, som for eksempel hvorvidt en lørdag ettermiddag på 2. divisjonskamp på Grorud er kvalitetstid eller ei. Og dissens rundt hvor mye det hastet med progresjon i forholdet.

– Men Malin er ei flott jente som jeg er takknemlig for at jeg fikk være sammen med i halvannet år - det er mer enn de aller fleste andre får, forteller Vegard Hansen til TV 2.

– Avstanden ble for stor

Det var i formiddag Malin Berås la ut på sin Facebook-profil at forholdet var over. Hun bekrefter til TV 2 at forholdet er slutt.

– Avstanden ble dessverre for stor. Vi ville forskjellige ting. Vegard er en fin fyr, men ønsket ikke progresjon. vi er enige om at dette var den beste løsningen og avslutter som venner, sier Malin Berås.

Idrettsfolk

Til God Kveld Norge fortalte paret om kjærligheten i mars, 2016. De mente det var en fordel at de begge hadde karrierer innen idretten.

– Når man driver med idrett så har man forståelse for den andres tidsbruk. Jeg har ikke noe problem med å forstå at hun må trene hester, og hun forstår at jeg må bruke mye tid på kveldene på fotballen. Man forstår hverandre litt bedre, fortalte Vegard Hansen til God Kveld Norge.