VIKTIG: Pogba har insistert på at Zlatan er viktig i gruppen, til tross for at han ikke lenger er Manchester United-spiller.
VIKTIG: Pogba har insistert på at Zlatan er viktig i gruppen, til tross for at han ikke lenger er Manchester United-spiller. Foto: Jonathan Nackstrand

Pogba: –Zlatan er fortsatt en del av laget

Manchester Uniteds midtbanestjerne Paul Pogba hevder at Zlatan Ibrahimovic fremdeles er en viktig del av laget, til tross for at han ikke lenger formelt er United-spiller.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Barcelona-Manchester United klokken 01:30, direkte på TV 2 Sport Premium!

Zlatan Ibrahimovic (35) er klubbløs etter at han ble fristilt fra kontrakten med Manchester United. Svensken pleier for tiden en kneskade som er ventet å holde ham ute av spill til i hvert fall over nyttår.

Men den svenske superstjernen trener fortsatt med Manchester United på deres treningsanlegg Carrington, og det har lenge versert rykter om at et comeback for de røde kan være aktuelt fra januar av.

Paul Pogba snakket med pressen før nattens treningskamp mot Barcelona i USA, og han har gitt comeback-ryktene vann på møllen.

– Selvfølgelig er Zlatan en leder, alltid en stor leder, sa Pogba ifølge Manchester Evening News.

– Han er fortsatt en stor leder fordi han er fortsatt en del av laget, selv når han ikke spiller, er han en leder utenfor banen. Jeg kan lære av ham, av (Michael) Carrick, og alle de andre spillerne, og selv bli en leder.

– Det var en stor utfordring for meg

Pogba, som ble hentet for nesten 1 milliard kroner fra Juventus forrige sommer, hadde en ujevn første sesong i Premier League. Nå er mange spente på hvordan franskmannen vil klare seg i sin andre sesong i England.

– Jeg har spilt her i én sesong. Jeg kom her for forhåpentligvis å bli en leder i laget, og det er ikke et mål, men slik man burde være, sa Pogba.

Den franske landslagsspilleren forteller at den første sesongen var en tøff mental utfordring for både ham og laget.

– Det var en stor utfordring for meg, jeg visste at jeg ikke kom til å spille i Mesterligaen og jeg sa til meg selv at jeg vil at Manchester United skal tilbake til å være slik Manchester United var for noen år tilbake.

– Jeg tror vi er på vei, vi vant tre trofeer forrige sesong; vi er tilbake i Mesterligaen. Laget forbedrer seg mye igjen, så jeg håper at vi kan fortsette den utviklingen.

Manchester United spiller i natt sin tredje kamp i Champions Cup mot Barcelona. Den første kampen endte med seier 2-0 mot byrivalen Manchester City, og på søndag vant José Mourinhos menn mot Real Madrid etter straffesparkkonkurranse.

Barcelona-Manchester United kan du se direkte på TV 2 Sport Premium.