Manchester United-stjerne med pinlig Instagram-tabbe

Daley Blind tabbet seg ut på sosiale medier. Men han er ikke alene.

Se Barcelona og Manchester United på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo torsdag klokken 01.30.

Manchester Uniteds nederlandske forsvarsspiller Daley Blind er for tiden på USA-turné med resten av United-troppen.

Som fotballspillere flest er nederlenderen aktiv på flere sosiale medier under oppholdet.

Til tross for at de har personlige kontoer er det likevel få som tror at fotballspillere skriver alle sine egne innlegg selv. Den mistanken blir nok forsterket etter Blinds nyeste Instagram-tabbe.

Leste ikke innlegget

27-åringen hadde tydeligvis fått tilsendt en mal for sitt innlegg fra klubbens medieavdeling, som han så kopierte og la ut, tilsynelatende uten engang å ha lest det først. Det angrer han nok på nå.

For Blind hadde glemt å fjerne denne delen av innlegget:

– Hei kompis, vil det være ok for deg å poste dette bildet på dine sosiale medier med følgende tekst?

Det opprinnelige innlegget fra Daley Blind er nå slettet. Instagram.
Det opprinnelige innlegget fra Daley Blind er nå slettet. Instagram.

Den pinlige tabben ble selvsagt snappet opp og nederlenderen var raskt ute og fikk erstattet innlegget med den korrekte versjonen. Ivrige fans hadde imidlertid rukket å lagre bildet som nå går sin seiersgang på sosiale medier.

United-stjernen kan likevel trøste seg med at han ikke er den første fotballspilleren som går på en smell i sosiale medier.

Flere som har tabbet seg ut

I fjor ble Victor Anichebe gjenstand for Sunderland-fansens vrede da han la ut et innlegg på Twitter etter nok et nederlag. Spissen, som kom til klubben i fjor sommer, la ut en melding som helt tydelig var kopiert fra de som jobbet i mediateamet.

Kan du twitre noe som dette?
Kan du twitre noe som dette?

Daværende Aston Villa-spiller Joleon Lescott var også i hardt vær for to sesonger siden da han postet et bilde av en luksusbil på Twitter rett etter et knusende seksmålstap mot Liverpool.

Reaksjonene lot ikke vente på seg, og Lescott så seg tvunget til å komme opp med en bisarr unnskyldning. Han mente at innlegget var et resultat av lommetvitring.

– Jeg vil legge til at twittermeldingen som ble sendt fra min konto med et bilde av en bil, skjedde ved et uhell. Det skjedde mens jeg kjørte og telefonen min lå i lommen, hevdet Lescott.

En spiller som nok kunne trengt litt tettere oppfølging fra klubbens medieavdeling, er Chelseas brasilianske unggutt Kenedy. Han ble tirsdag sendt hjem fra klubbens treningsleir i Asia etter en rekke ufine innlegg på Snapchat.

Han skal blant annet ha sendt en Snapchat-melding med ordene «f***ing China», og brukt et ord som kan oppfattes som rasistisk overfor kineserne.