Fotballryktene: – Coutinho har gitt sitt Barca-ja

Philippe Coutinho skal være villig til å forlate Liverpool, mens Arsenal nærmer seg Monaco-stjerne. Les onsdagens fotballrykter her!

Den spanske journalisten Gerard Romero hevder at Barcelona har fått ja fra Philippe Coutinho, men klubben må fortsatt komme til enighet med Liverpool før en overgang vil gå i boks. Katalanerne har allerede sendt representanter til England for å forhandle frem en avtale, men klubbens første bud på 750 millioner kroner ble blankt avvist. Nå skriver Daily Star at Barca er forberedt på å by omlag 830 millioner kroner for den brasilianske 25-åringen.

Se Coutinhos stjernetreff mot Leicester i videovinduet øverst i saken.

Mange Barcelona-fans trakk nok et lettelsens sukk da Gerard Piqué la ut det famøse Neymar-bildet på Twitter, med teksten «han blir». Nå er ikke Pique like skråsikker.

– Det var ikke noe offisielt. Det var en magefølelse, men det er ikke opp til meg. Kun Neymar kan si hva som vil skje, men jeg håper han blir. Jeg har prøvd å forklare for Neymar, som en lagkamerat og venn, situasjonen han er i. Ikke gå til en liga som, med all respekt, ikke er like god, sa Barcelona-profilen på en pressekonferanse tirsdag kveld.

Tirsdag meldte Marca at Real Madrid og Monaco var kommet til enighet om en overgangssum for Kylian Mbappé. Senere samme dag meldte Sky, som hadde vært i kontakt med Monaco-representanter, at det ikke stemte. Nå hevder Daily Mirror at Manchester City har kastet seg inn i kampen om 18-åringen.

Monaco-spillere er virkelig et hett overgangsmål denne sommeren. Nå skriver Sun at Arsenal nærmer seg midtbanespilleren Thomas Lemar, i en overgang verdt omlag 470 millioner kroner.

Naby Keita lagde nylig trøbbel på RB Leipzigs trening, men klubben har likevel uttalt at de ikke vil selge midtbanespilleren i sommer. Liverpool skal allerede ha fått avvist et bud på 700 millioner. Nå melder Bild at den tyske klubben har begynt å se seg om etter en Keita-erstatter likevel.

Liverpool skal heller ikke ha gitt opp den store drømmen om å signere Virgil van Dijk. Det skriver Daily Mirror. Forsvareren er etter alt å dømme ferdig i Southampton, men det er flere klubber som vil sikre seg nederlenderen.

Renato Sanches har avslørt at han ønsker å forlate Bayern München. Det skriver Independent. Både AC Milan og Manchester United skal være ute etter stortalentet.

Lucas Perez vil bort fra Arsenal. I fjor ble spanjolen hentet for nærmere 180 millioner kroner. Nå må London-klubben muligens belage seg på en langt lavere salgssum. Ifølge London Evening Standard har gamleklubben Deportivo La Coruña budt 94 millioner kroner for å hente ham tilbake.

En annen som kan være på vei bort fra Emirates er Jack Wilshere. Den skadeplagede midtbanespilleren var utlånt til Bournemouth i forrige sesong, men nå kan han komme til å forlate klubben på permanent basis. Engelskmannen har vært koblet til flere tyrkiske klubber, men nå skriver Independent at 25-åringen helst vil holde seg i London. West Ham skal være en mulig ny arbeidsgiver.