KLARE ØNSKER: José Mourinho er ikke særlig hemmelighetsfull når det kommer til hvilke posisjoner han ønsker å forsterke før overgangsvinduet stenger i sluten av neste måned.
KLARE ØNSKER: José Mourinho er ikke særlig hemmelighetsfull når det kommer til hvilke posisjoner han ønsker å forsterke før overgangsvinduet stenger i sluten av neste måned. Foto: Gene Sweeney Jr.

Mourinho avslører hvilke posisjoner han vil forsterke

– Jeg håper på to nye spillere, men jeg får kanskje bare én, sier Manchester United-manageren.

Se treningskampen mellom Barcelona og Manchester United på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo torsdag klokken 01.30.

Manchester United har kjøpt Victor Lindelöf og Romelu Lukaku så langt i sommer, men overgangsryktene fortsetter å svirre rundt mulige nysigneringer.

Manchester United-manager José Mourinho bekrefter at klubben ikke har handlet ferdig i dette overgangsvinduet.

– Jeg er fornøyd med stallen, men jeg ønsker å hente ytterligere to spillere. Jeg har aldri lagt skjul på det; én midtbanespiller som gir meg flere muligheter og tilfører balansen vi trenger og én offensiv spiller som kan spille på kanten og gi meg flere valg i angrepet, sier Mourinho, ifølge Manchester Evening News.

Chelsea-spiller Nemanja Matic og Eric Dier hos Tottenham skal være midtbanespillerne United ønsker. Det er heller ingen hemmelighet at Mourinho har sansen for Inter-vingen Ivan Perisic, men de regjerende Europaliga-vinnerne har ikke klart å komme til enighet med italienerne.

– Jeg snakker aldri om spillere som tilhører andre klubber. Jeg hadde ikke likt om en manager hadde sagt at han ønsker en av mine spillere. Det ville ikke vært riktig, sier José Mourinho, og legger til:

– Jeg håper på to nye spillere, men jeg får kanskje bare én.

Dermed har Manchester United-direktør Ed Woodward noen hektiske uker i vente. Mourinho hadde ingen oppdatering på hvordan Woodward, som er på plass på treningsleiren i USA, ligger an på tanke på spillerforsterkninger.

– Ed har styringen, og det var han som fikk signert Lindelöf og Lukaku. Han vet at jeg ønsker meg to nye spillere, men han vet også at jeg har balanse og forstår situasjonen, og skulle klubben bare få tak i én spiller, vil jeg akseptere det som en konsekvens av dagens marked, sier Mourinho.

Se Vålerenga mot Manchester United på TV 2 og TV 2 Sumo søndag kveld klokken 18.00. Se hele oversikten over sommerens TV 2-sendte treningskamper.