Chelsea's manager Antonio Conte watches the pregame ceremonies before the start of his team's friendly soccer match against Arsenal in Beijing, Saturday, July 22, 2017. Chelsea beat Arsenal, 3-0. (AP Photo/Mark Schiefelbein)
Chelsea's manager Antonio Conte watches the pregame ceremonies before the start of his team's friendly soccer match against Arsenal in Beijing, Saturday, July 22, 2017. Chelsea beat Arsenal, 3-0. (AP Photo/Mark Schiefelbein) Foto: Mark Schiefelbein

Fotballryktene: – Conte vil bruke over to milliarder på flere nye spillere

Antonio Conte har allerede hentet fire spillere i sommer, men det kan være flere på vei! Les tirsdagens fotballrykter!

Chelsea-sjef Antonio Conte planlegger flere store overganger. I løpet av sommeren har London-klubben hentet Antonio Rüdiger, Willy Caballero, Tiemoue Bakayoko og Alvaro Morata, men Conte har også kvittet seg med flere spillere fra forrige sesong.

– Vi har 16 utespillere i stallen, og vi skal spille i fire turneringer. Vi trenger flere spillere, uttalte Conte nylig.

Og ifølge Daily Mail kan klubben komme til å bruke godt over 2.5 milliarder norske kroner på fire spillere før vinduet stenger. Virgil van Dijk, som ikke er med på Southamptons treningsleir til Frankrike, skal være en potensiell forsterkning. Serie A-duoen Alex Sandro (Juventus) og Antonio Candreva (Inter) skal også være høyt oppe på listen. Swansea-spissen Fernando Llorente er også en mann Conte vil ha inn som back-up.

Daily Star nevner også Evertons Tom Davies og Southampton-duoen Ryan Bertrand og Cedric Soares som mulige Chelsea-kjøp.

Mandag uttalte Arsene Wenger at Alexis Sanchez aldri hadde bedt om å få forlate Arsenal. Men nå skriver Independent at chileneren er villig til å godta et lønnskutt for å dra til Manchester City i sommer, selv om Arsenal virker fast bestemte på å beholde stjernespilleren.

Men det er ikke bare Sanchez som kan være på vei bort fra Emirates. Galatasaray skal være i samtaler om en overgang for Mohamed Elneny. Det melder Fotospor.

Lucas Perez har mistet drakt nummer ni til stjernesigneringen Alexandre Lacazette. Nå er Perez fornærmet og skal ønske seg bort fra Arsenal. Det skriver Daily Telegraph.

Everton har ikke gitt opp Gylfi Sigurdsson. Swansea-spilleren kan se ut til å havne hos Everton innen uken er omme. Det skriver Daily Mail. Overgangssummen kan komme på omtrent 500 millioner kroner.

Renato Sanches har ikke slått helt til i Bayern München. Nå kan et utlån til Manchester United bli aktuelt for 19-åringen. Det bekrefter Bayern-manager Carlo Ancelotti.

PSG skal ha tilbudt Marco Verratti til Barcelona. Prislappen? Ca. 940 millioner kroner. Det skriver Diario Gol.

Liverpool skal ha gitt beskjed til Crystal Palace vedrørende Mamadou Sakho. Forsvareren er kun tilgjengelig på en permanent overgang, ikke utlån. Klubben krever omlag 310 millioner kroner for forsvareren.

De midlene kan klubben få bruk for, for skal vi tro Daily Star, så har Jürgen Klopp ennå ikke gitt opp Naby Keita. RB Leipzig har sagt at spilleren ikke vil bli solgt i sommer, men nå hevdes det at Liverpool har lagt inn et bud på 770 millioner kroner for 22-åringen.

Klopp har også uttalt at Philippe Coutinho ikke er til salgs. Men Barcelona-interessen er der fortsatt. Nå skriver den spanske avisen Sport at katalanerne gjør klar et siste forsøk for å hente brasilianeren.