Leipzig-spiller Naby Keïta (22) havnet i basketak på mandagens trening, ifølge rapportene.
Leipzig-spiller Naby Keïta (22) havnet i basketak på mandagens trening, ifølge rapportene. Foto: (AP Photo/Jens Meyer).

– Liverpool-linkede Keïta startet slåsskamp

RB Leipzigs midtbanejuvel havnet i bråk på trening.

Dette er Premier League-treningskampene vi sender i sommer!

Naby Keïta og lagkamerat Diego Demme havnet i en opphetet situasjon på mandagens trening, ifølge tyske medier.

Etter en duell mellom de to måtte trener Ralph Hasenhüttl stoppe økten før den var slutt, og beordre troppen tilbake til hotellet.

Ble hjulpet av banen
Red Bull-klubben er fortiden i Seefeld i Østerrike, hvor de forbereder seg til ny sesong.

Keïta er Jürgen Klopps hovedmål på overgangsmarkedet denne sommeren, men så langt har tyskerne nektet å selge. Både The Telegraph og The Times skriver at Liverpool nå er i ferd med å gi opp kampen. I sin første sesong i Bundesliga havnet RB Leipzig på en svært imponerende andreplass og skal derfor spille Champions League til høsten.

Den guineanske landslagsspilleren skal ifølge rapportene ha ønsket seg en overgang til Premier League og Merseyside-klubben.

Kort tid før mandagens økt var ferdig, valgte altså hovedtreneren å avbryte på grunn av de to kamphanene. Keïta kom tilbake etter en duell med Diego Demme for å revansjere seg, skriver Kicker. Demme måtte bæres av matten med bandasjert kne.

«En frustrert Keïta?», spekulerer storavisen Bild etter hendelsen.

Mandag ettermiddag skriver klubben på sin Twitter-konto at Demme slapp unna med et forslått kne, og at menisken og leddbåndene er fine.

Klausul
Ifølge Sky Sports kommer RB Leipzig neppe til å la Keïta dra i dette overgangsvinduet. Forrige uke ble et bud på 67 millioner pund fra en ukjent klubb avvist. Ifølge TV-kanalen har Liverpool fått tre bud avslått.

Midtbanespilleren skal ha en klausul i kontrakten på 48 millioner pund som vil bli aktivert neste sommer. Klopp vurderer nå andre spillere etter at tyskerne har vært lite imøtekommende, skriver den velinformerte fotballskribenten Paul Joyce.

Sportsdirektør Ralf Rangnick forsøker å overtale Keïta til å signere en ny kontrakt. Rangnick har hele tiden uttalt at klubben ikke kommer til å selge noen av sine nøkkelspillere.