MER MSN?: Barcelonas supertrio virker å være klare for nye eventyr. Her fra Champions League-kampen mot Celtic i september 2016 Foto: AP Photo/Manu Fernandez)
MER MSN?: Barcelonas supertrio virker å være klare for nye eventyr. Her fra Champions League-kampen mot Celtic i september 2016 Foto: AP Photo/Manu Fernandez)

Fotballryktene: – Messi og Suarez har overtalt Neymar

Det kan tyde på at MSN-samarbeidet fortsetter. Og Tottenhams første sommersignering kan nærme seg. Les mandagens fotballrykter her!

Neymar briljerte for Barcelona i treningskampen mot Juventus. Nå skriver den spanske avisen Sport at lagkameratene Lionel Messi og Luis Suarez har overtalt brasilianeren til å bli værende i klubben.

Gerard Pique bidrar også til å dempe PSG-ryktene. Søndag publiserte han et bilde sammen med Neymar på Twitter.

– Han blir, skrev Barcelona-profilen.

Men det er så absolutt ikke avklart. En kilde tett på Neymar uttaler til ESPN at brasilianeren ikke skjønner noe av Piques Twitter-melding...

Alexis Sanchez sin potensielle PSG-overgang skal også henge i en tynn tråd. Ifølge Le Parisien er både overgangssummen og spillerens lønnskrav høyere enn hva PSG skal være villige til å betale.

Tottenham har tatt det svært rolig på overgangsfronten i sommer. London-klubben har ikke hentet noen forsterkninger så langt i vinduet, men ting kan tyde på at den første er på vei. Ifølge Daily Record nærmer klubben seg å komme til enighet med Hoffenheim om den tyske U21-backen Jeremy Toljan.

Manchester United-sjef José Mourinho kommer med garantier til fansen. Portugiseren sier det er 100 prosent sikkert at David de Gea vil bli værende på Old Trafford. Det skriver Telegraph.

En som kan forsvinne fra klubben er forsvareren Chris Smalling. Ifølge Daily Star forbereder West Bromwich et bud på rundt 100 millioner kroner for 27-åringen.

Liverpools muligheter for å signere RB Leipzigs Naby Keita ser ut til å minke. Ifølge Sky Sports insisterer den tyske klubben på at de ikke vil selge 22-åringen denne sommeren.

Roma og Leicester er i forhandlinger vedrørende Riyad Mahrez, men The Foxes skal ennå ikke villige til å godta budet på over 310 millioner kroner. Det skriver den italienske journalisten Gianluca di Marzio.

Sporting Lisboas midtbanespiller William Carvalho har tilsynelatende vært på vei bort fra den portugisiske hovedstadsklubben i en årrekke. Nå melder Daily Record at Arsenal vil prøve seg på 25-åringen.

Marco Asensio kan være på vei til Premier League. Ifølge Don Balon er både Manchester United og Arsenal svært interesserte i det spanske Real Madrid-talentet.

Marco Veratti har lenge vært i flere storklubbers søkelys. Nå skriver Daily Express at Manchester United skal være klare til å tilby PSG 730 millioner kroner for den italienske 24-åringen.

Rosenborgs Mesterliga-motstandere Celtic kan bli svært svekket. Ifølge Sky Sports kan stjernespissen Moussa Dembele være på vei til Marseille. Angriperen scoret 32 mål for Celtic i forrige sesong.