Fotballryktene: – Barcelona med nytt bud på Philippe Coutinho

Men Jürgen Klopp tar det hele med knusende ro. Og Arsenal skal være interesserte i Mohamed Elyounoussi!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Barcelona fikk sitt første bud på Liverpools brasilianske talisman Philippe Coutinho, blankt avvist. Ifølge Mirror skal de nå være klar med et nytt bud, denne gang på over 800 millioner kroner.

Se Coutinhos drømmescoring mot Leicester i videovinduet over!

Men det spørs om den spanske klubben kommer noen vei. Liverpool-manager Jürgen Klopp tar nemlig det hele med knusende ro. Tyskeren sa på en pressekonferanse i Hong Kong at han har snakket med Coutinho og at den lille brasilianeren forsikret Klopp om at han ikke vil forlate klubben.

Mange har tolket Barcelonas Coutinho-interesse som en bekreftelse på at Neymar er på vei bort fra klubben. Neymar har blitt sterkt koblet til PSG i det siste, i en overgang som vil smadre alle tidligere overgangsrekorder.

Nå melder imidlertid Daily Mail at Barcelona snarere ser på Coutinho som et ledd i å overtale Neymar til å bli i klubben. De føler seg sikre på at brasilianeren vil ønske å bli værende hvis han får landsmannen som ny lagkamerat.

Ifølge sveitsiske medier skal Arsenal være interesserte i Basels norske midtbanespiller Mohamed «Moi» Elyounoussi. De skriver at Arsenal fulgte «Moi» fra tribunen under serieåpningen mot Young Boys lørdag. Kampen endte i et skuffende 0-2-tap for Basels del, og nordmannen ble byttet ut tjue minutter før slutt.

Ifølge Evening Standard nekter Arsène Wenger for at stjernespilleren Alexis Sanchez er på vei til Paris Saint-Germain.

Det har vært mange spekulasjoner om Cristiano Ronaldos framtid i Real Madrid, men suksesstrener Zinédine Zidane er ikke i tvil om at han blir værende i klubben. – Jeg tror han blir værende hos oss de to-tre neste årene, sa den franske treneren ifølge Independent på en pressekonferanse før den TV 2 Sport Premium-sendte treningskampen mot Manchester United søndag kveld.

23:00: Se Real Madrid - Manchester United direkte på TV 2 Sport Premium

Ifølge Daily Star skal Manchester City og Liverpool fortsatt være med i kampen om sikre seg signaturen til Monacos stjerneskudd Kylian Mbappé.

Express skriver at Chelsea vil levere et formelt bud på Arsenals Alex Oxlade-Chamberlain innen 48 timer. De kan imidlertid vente seg konkurranse fra Manchester City.

Manchester United har gitt opp å hente Tottenhams Eric Dier, men skal være svært nær ved å lande en overgang for Nemanja Matic. Guardian melder at José Mourinho er sikker på at de vil komme til enighet med Chelsea om en overgang for den serbiske midtbanespilleren, men at prisen vil komme opp i nærmere 500 millioner kroner.

Barcelonas Lionel Messi skal ha bedt klubben om å hente landsmannen Paulo Dybala. Nettstedet Don Balon melder at Messi ser Juventus-angriperen som den perfekte erstatter skulle Neymar forlate klubben.

Manchester United sikler etter PSGs italienske midtbanestjerne Marco Veratti, men ifølge Mirror krever den franske klubben Anthony Martial i retur.