ALLTID HÅND I HÅND: Will Smith og kona Jada Pinkett Smith poserer sammen på Oscar-utdelingen i Hollywood i 2014. Foto: NTB Scanpix
ALLTID HÅND I HÅND: Will Smith og kona Jada Pinkett Smith poserer sammen på Oscar-utdelingen i Hollywood i 2014. Foto: NTB Scanpix

Jada Pinkett Smith (45) svarer på swingers-ryktene

I en årrekke har det svirret rykter om at ekteparet Smith har et åpent forhold og driver med partnerbytte. Nå tar Jada Pinkett Smith bladet fra munnen.

Det berømte skuespillerparet Will Smith og Jada Pinkett Smith har vært gift i 23 år. Hver gang de er på rød løper sammen utstråler de stor lykke og mange har lurt på hva som hemmeligheten bak det stødige ekteskapet.

Flere har ment at Hollywood-paret er såkalte swingers – et par som bytter seksualpartner med andre par.

Da 45 år gamle Jada gjestet det amerikanske TV-showet «Watch What Happens Live» denne uken, spurte en innringer om hva som er det sprøeste ryktet hun har hørt om seg selv.

«I Wish»

– At Will og jeg er swingers. Det er det sykeste ryktet jeg har hørt, og jeg får høre det hele tiden. Men jeg skulle ønske at det var sant, sa hun spøkefullt og lo høyt.

Venninnen og skuespillerkollega Queen Latifah som også var gjest på direktesendingen, sa at hun var skuffet over at ryktene ikke var sanne, skriver nettstedet Billboard.

Deler oppskriften

Programleder Andy Cohen fulgte opp med et spørsmål om hvordan de beholder gnisten i ekteskapet. For Jada var det vanskelig å svare på, og hun tenkte seg om lenge før hun svarte:

– Will og jeg har kjemi på mange nivåer. Vi elsker å le sammen, vi liker å lære ting sammen og vi elsker hverandre. Vi har det bare veldig moro sammen, det er den eneste hemmeligheten.

Paret har tre barn, Trey, Jaden og Willow.