Usain Bolt kommer med råd til favorittklubben. Foto: NTB Scanpix
Usain Bolt kommer med råd til favorittklubben. Foto: NTB Scanpix

– Jeg hadde valgt Zlatan

Bolt vil at favorittklubben skal signere Zlatan, men han har heller ikke gitt opp sin egen fotballdrøm.

Usain Bolt løp sitt siste Diamond League-stevne fredag kveld. Med tiden 9.95 løp jamaicaneren inn til en oppskriftsmessig seier.

I tillegg til å være verdens raskeste mann er Bolt også stor tilhenger av Manchester United. Etter seiersløpet fikk verdensstjernen spørsmål om hvem favorittklubben burde signere. Han selv eller Zlatan Ibrahimovic?

– Jeg hadde valgt Zlatan. Han er en av de største. Om United får en sjanse til å få ham tilbake, så bør de gjøre det, sa Usain Bolt til svensk TV4.

Det jamaicanske sprintesset avslutter friidrettskarrieren etter London-VM i august. 30-åringen har tidligere fortalt om sin drøm om å bli fotballspiller. Den drømmen har han ikke gitt opp.

– Nei, aldri. Man vet aldri hva som skjer, sa Bolt.

I fjor bekreftet den tyske storklubben Borussia Dortmund at sprinteren skulle trene med klubben. Det treningsoppholdet har ennå ikke blitt noe av, men i februar fortalte Bolt at han hadde planer om å gjennomføre treningsoppholdet.

– Jeg vil se hvor god jeg kan bli. Jeg tror jeg vil holde et bra nivå. Hvis jeg trener og jobber, så tror jeg det kan bli bra. Jeg sier ikke at jeg kan bli verdens beste fotballspiller, men jeg kan bli bra. Kanskje på nivå med Wayne Rooney, sa Bolt i et intervju med Bild tidligere i år.