FRIFINNELSE: Orenthal James Simpson fikk innvilget prøveløslatelse under en høring i Carson City. Til høyre ser vi OJ Simpson og Nicole Brown Simpson feire åpningen av Harley Davidson Café i Los Angeles i 1993.
FRIFINNELSE: Orenthal James Simpson fikk innvilget prøveløslatelse under en høring i Carson City. Til høyre ser vi OJ Simpson og Nicole Brown Simpson feire åpningen av Harley Davidson Café i Los Angeles i 1993. Foto: Paul Hurschmann/Jason Bean/Scanpix

Nicole Browns familie raser mot O.J. Simpson

Nicole Browns søster, Tanya Brown, lurer på om O.J. Simpson har endret seg, når han i oktober blir en fri mann.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

1. oktober slipper idrettsmannen O.J. Simpson (70) fri fra sin 33 år lange fengselsstraff for kidnapping og væpnet ran.

Det skjer etter at han fikk sin søknad om løslatelse godkjent torsdag under en høring i Carson City, Nevada.

Mange er opprørte over at han nå slippes fri, og spesielt etter en av hans kommentarer i rettsalen i Nevada, skriver

– Jeg har i prinsippet hatt et konfliktfritt liv, sa han i retten.

Nå viser flere personer at de er forbannet over hvor lite ydmyk O.J. var i retten.

TÅRER: OJ Simpsons datter, Arnelle Simpson (venstre) og hans søster Shirley Baker tørker tårer i rettsalen i Carson City, Nevada, juli, 2017. Foto: Jason Bean/Scanpix
TÅRER: OJ Simpsons datter, Arnelle Simpson (venstre) og hans søster Shirley Baker tørker tårer i rettsalen i Carson City, Nevada, juli, 2017. Foto: Jason Bean/Scanpix

– O.J. gir benådningskommisjonen anledning til å putte han i fengsel igjen. Ingen anger, bare rettferdiggjøringer, fortsatt en sosiopat, twitret sportsjournalisten Chris Mannix.

Det var i 1995 O.J. Simpson ble frikjent for dobbeltdrapet på kona Nicole Brown Simpson og hennes venn Ronald Goldman. Rettsaken hadde hele verdens søkelys på seg. I ettertid er rettsaken fyldig dokumentert og filmatisert i TV-serien «American Crime Story».

ANGST: Tanya Brown i North Superiour Cour House i Fullerton, California, januar, 1997. Foto: Damian Dovarganes/Scanpix
ANGST: Tanya Brown i North Superiour Cour House i Fullerton, California, januar, 1997. Foto: Damian Dovarganes/Scanpix

Like etter det ble kjent at O.J. Simpson er en fri mann til høsten, ble Nicole Brown Simpsons søster, Tanya Brown intervjuet av Fox News.

– Jeg kan ikke kontrollere saker jeg ikke kan endre på. Men det er 23 år siden mordene på Nicole og Ron, så dette er ikke lett. Jeg klarer å skille mellom denne saken og hva som skjedde med Nicole, så jeg må akseptere dette. Men det gir meg masse angst fordi jeg så han rasende, og jeg lurer på om han har endret seg. Men nå som han slippes fri så må jeg akseptere det, sa Tanya Brown til Fox News.

Da beskjeden om frifinnelsen ble kjent torsdag kveld, var familien til O.J. tilstede i rettsalen. Hans datter og søster, Arnelle Simpson og Shirley Baker, brøt ut i tårer da det ble klart at han kommer til å slippe ut i oktober.