TV 2s ekspert tviler på at Sjögren er rett mann for Norge

– Jeg er usikker på hele prosjektet, sier Solveig Gulbrandsen.

Se oversikt over alle kampene her!

Norge tapte sin andre EM-kamp på rad da Belgia ble for sterke i 2-0-seieren i Breda torsdag.

Se kampreferat over!

Skuffede norske jenter var dermed avhengig av nederlandsk hjelp mot Danmark for å ha en teoretisk mulighet for avansement i mesterskapet.

Det fikk de. Danmark svidde noen vanvittige muligheter da Nederland vant 1-0. Nå må Norge slå Danmark med tre mål i siste kamp for å gå videre.

– Sånn som Norge ser ut nå, er jeg veldig usikker på om vi kan slå Danmark 3-0, sier TV 2-ekspert Solveig Gulbrandsen.

– Usikker på hele prosjektet
Hun er svært kritisk til disposisjonene til Martin Sjögren.

– Jeg synes det har vært en romantisk stil hele veien. Jeg er veldig usikker på om vi har et godt nok lag til å gjennomføre den planen han ønsker. Jeg er rett og slett usikker på hele prosjektet, sier Gulbrandsen.

TV 2-ekspert Lene Mykjåland er mer positiv til svensken, men mener noe er nødt til å gjøres.

– Jeg er ikke sikker på at han ikke er rett mann, jeg liker veldig godt at han ønsker å gjøre Norge tryggere i pasningsspillet. Men det må ikke gå på bekostning av laget, og det Norge alltid har vært gode på - nettopp det å jobbe for hverandre. Nå er det veldig mye én og én, sier Mykjåland.

– Fryktelig resultat
Da TV 2 snakket med landslagssjefen etter kampen var det en slagen mann.

– Det var et fryktelig resultat og dette føles veldig tungt. Vi skapte en del målsjanser og burde forvaltet dem for å vinne kampen. Men vi slapp inn to bedrøvelige mål. Jeg har ingen unnskyldninger. Vi burde vært bedre, slår Sjögren fast.

– Hvorfor raknet det i EM?

– Det vet jeg ikke. Hadde jeg visst hvorfor, så hadde jeg ikke stått slik i dag. Akkurat nå føles det veldig, veldig tungt og dette er tøft for spillerne, sier svensken.

Caroline Graham Hansen var oppløst i tårer etter kamp, og Andrine Hegerberg fortvilte også etter kampen.

– Det er tøft. Jævlig kjedelig, rett og slett. Det er en kamp vi skal vinne og vi ønsker å vinne. I hvert fall før kampen starter. Jeg synes ikke vi henger med fra start. Jeg skulle ønske igjen at vi klemmer til alle sammen. Vi slipper inn to mål. Mot Belgia er det absolutt ikke godt nok. Og så skaper vi nok en gang altfor lite, sier hun.