Jozy Altidore (t.h.) i duell med El Salvadors Henry Romero under onsdagens oppgjør.
Jozy Altidore (t.h.) i duell med El Salvadors Henry Romero under onsdagens oppgjør. Foto: AP Photo/Matt Rourke.

USA-stjerne påstår han ble bitt av El Salvador-spiller

Etter at USA gikk videre til semifinale i Gold Cup med 2-0 mot El Salvador uttalte USAs Jozy Altidore at han ble bitt av El Salvadors Henry Romero.

El Salvador-forsvareren skal først ha bitt Altidore i skulderen, før han skal ha tatt kraftig tak i USA-spissens brystvorte.

– Kjæresten min er sur på meg. Hun er sur på meg og på Romero. Fordi hun sier: «Bare jeg kan bite deg, og bare jeg kan ta tak i brystvortene dine», sa Altidore etter kvartfinalen, som USA vant 2-0 etter mål av Omar González og Eric Lichaj i første omgang.

En rasende Altidore, som tidligere har spilt for Sunderland og Hull, dyttet Henry Romero, før han tok fram sin verste grimase og la seg på bakken etter episoden som skjedde i andre omgang.

– Det har aldri skjedd før, men i CONCACAF overrasker det meg ikke. Man er nødt til å beholde roen. Jeg burde ikke si at disse tingene skjer, men det gjør de, forklarte Altidore.

Kvartfinalens kampleder, canadiske Drew Fisher, blåste ikke på situasjonen som skjedde i det 57. minutt.

– Jeg kan ikke klandre dommeren. Disse tingene er ikke enkelt å få med seg på en fotballbane, sa USA-manager Bruce Arena.

USAs første målscorer, Omar González, påsto at også han fikk kjenne tennene til en El Salvador-spiller.

– Jeg ble litt sjokkert, sa Gonzalez.

El Salvadors manager kommenterte episoden gjennom en tolk, men det var uklart om han visste at spillerne hans hadde bitt motstanderne.

– Disse tingene skjer alltid i fotball, var Eduardo Laras tilsvar, ifølge AP.

(©NTB).