BREV: Madonna hadde et forhold til den avdøde rapstjernen Tupac Shakur og datet i 1994.
BREV: Madonna hadde et forhold til den avdøde rapstjernen Tupac Shakur og datet i 1994. Foto: Scanpix

Madonna stoppet auksjon av hemmelige brev i siste liten

Madonna klarte å stoppe auksjonen av to brev som ble sendt mellom henne og daværende kjæreste Tupac Shakur med sensitivt innhold på 90-tallet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Madonna har i mange år båret på en hemmelighet i form av to brev, skrevet av avdøde Tupac Shakur og hun selv, skriver The Guardian.

Stoppet auksjon

Onsdag skulle disse brevene auksjoneres bort av auksjonshuset «Gotta have it» Collectibles i New York. Men popstjernen klarte å stoppe salget.

Madonna (58) leverte inn en begjæring på tirsdag til høyeste domstol i New York om å stoppe auksjonen som foregikk onsdag ettermiddag, norsk tid.

Hun fikk medhold og klarte å stoppe auksjonen, skriver The Guardian.

Sensitivt brev fra Tupac

BREV: Et håndskrevet brev og et polaroidbilde av den avdøde rapstjernen Tupac Shakur, stod på auksjonslisten til auksjonshuset i New York. Foto: Richard Drew/Scanpix.
BREV: Et håndskrevet brev og et polaroidbilde av den avdøde rapstjernen Tupac Shakur, stod på auksjonslisten til auksjonshuset i New York. Foto: Richard Drew/Scanpix.

I dokumentet popstjernen leverte inn til domstolen skriver hun at hun ikke var klar over at gjenstandene som skulle auksjoneres bort ikke var i hennes eie.

Blant annet brevet fra hennes daværende kjæreste, Tupac Shakur.

Whitney Houston og Sharon Stone

Det andre brevet skrev Madonna i begynnelsen av 90-tallet. Der kommer hun med uttalelser om Sharon Stone og Whitney Houston.

– Det er så frustrerende å lese at Whitney Houston har den musikkarrieren jeg ønsker at jeg hadde og at Sharon Stone har filmkarrieren jeg aldri får, heter det i brevet.

– Skade mitt image

I et annet brev som er datert januar 1995, skriver Tupac Shakur at han måtte gjøre det slutt med henne fordi det ville skade karrieren hans å være sammen med en hvit dame.

– Jeg kjente på grunn av mitt image, at jeg ville svikte halvparten av de mennesker som gjorde meg til den jeg trodde at jeg var. Jeg mente aldri å såre deg, står det i brevet.

Auksjonshuset har nå bekreftet at de vil betviste kjennelsen Madonna har fått av en domstol i New York.

Tupac og Madonna traff hverandre i 1993 under en galla i Los Angeles og datet i 1994. Tupac Shakur ble skutt og døde i Las Vegas i 1996, han ble bare 25 år gammel.